Да се отиде на предсрочни избори ще е пагубно за

...
Да се отиде на предсрочни избори ще е пагубно за
Коментари Харесай

Свиленски: Вотът няма да мине, защото в зала има повече от 120 разумни народни представители

Да се отиде на предварителни избори ще е пагубно за страната, за българските жители и за българското общество, тъй като сега има военна, икономичекса, обществена рецесия, предстоят тежки месеци и инфлация и да хвърлиш страната в предварителни избори е меко казано безконтролно. Българските жители чакат бюджет и приемането на ремонти в над 22 закона, с цел да има пари за българското земеделие, опазване на здравето, обучение. Никой от нас в тази коалиция не се е вкопчил в ръководството, а желаеме да дадем на България ръководство, което да реши тези проблеми. 

Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Георги Свиленски във връзка импортирания през днешния ден избор на съмнение към кабинета " Петков " от страна на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.  

" Този избор няма по какъв начин да успее, тъй като в Народно събрание има повече от 120 разумни народни представители, които няма да позволен страната да бъде тласната в безпорядък и безвремие. След едни възможни предварителни избори никой не може да даде гаранция какво ще се случи след тези предварителни избори. Очакванията на българските жители не са предварителни избори. Очакванията са стабилизиране на обединението, актуализиране на бюджетите, усмиряване на ситуацията, промяна на министрите и отменяне на вота ", разкри той. 

" В рамките на този парламент никакво друго държавно управление, отвън това, което към този момент ръководи, не е допустимо. Не търсим в коридорите депутати, които да ни поддържат. Те са вътре в коридорите и когато влязат измененията и актуализацията, те ще решат дали да изберат безвремието или да поддържат българските жители ", приключи Георги Свиленски. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР