Да се отървем от тъмните кръгове под очите става все

...
Да се отървем от тъмните кръгове под очите става все
Коментари Харесай

Течностите вечер увеличават сенките под очите

Да се отървем от тъмните кръгове под очите става все по-трудно с възрастта, споделя козметологът и еластичен хирург Даря Фетисова и пред Lenta.ru показа някои способи за премахването им.

Тъмните кръгове се появяват при 75% от хората. Причината може да е пигментирана или тънка кожа, изтъняване на мастния пласт, надълбоко ситуирани очи и даже генетика, споделя Фетисова.

Торбичките под очите са изключително неприятни за дамите, само че има няколко метода за лекуването им, добави тя. За дамите под 30 години има способ, който е наличен за всички.

Важно е да се придържате към рутина: да спите задоволително, да овлажнявате кожата си всеки ден /но изключително вечер!/, да следите храненето си и най-много да внимавате с напитките преди лягане. Вечерта е добре да не пиете чай или кафе. Те задържат влагата в организма и човек се разсънва отекъл на сутринта. Ако въпреки всичко се появят тъмни кръгове, с лек масаж или мразовит компрес елементарно можете да се отървете от тях.

След 30-годишна възраст времето за регенерация на клетките се забавя, кожата на горния клепач става по-тежка и сенките под очите се борят по-трудно. В ранните стадии вярно подбраният коректор може да прикрие петната, само че и той има своите дефекти. Фетисова предизвестява, че коректорът ще се всмуква от кожата и ще изчезне, като умножи на половина тъмните кръгове.

Важно е да не изпускате момента да посетите козметик , който ще подбере набор от процедури за унищожаване на тъмните кръгове под очите. Това може да бъде масаж с вакуум, който оказва помощ да се понижи подпухналостта на клепачите и да се подтиква синтезът на колаген и еластин. Или биоревитализация с подмладяващ резултат.

Лазерното подмладяване на кожата към очите съвсем незабавно прави погледа " пресен ". Лазерният лъч третира кожата с тъничък вързоп и се подтиква производството на колаген. Меките тъкани към очите се стягат, бръчките и тъмните кръгове изчезват, споделя тя пред Lenta.ru.

Нехирургичният способ обаче отстранява единствено повърхностните недостатъци, споделя Фетисова. На 40-50-годишна възраст при мъжете и дамите се появява възрастово провисване на кожата на горния клепач, както и дълбоки бръчки и гънки под очите. Една съвсем безболезнена пластична интервенция - блефаропластика - може да помогне да се отървете изцяло от тях. Хирургът отстранява сектори от кожата, мастния пласт на долните и горните клепачи, осигурявайки лифтинг резултат, добавя тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР