Да се осигурят зелени коридори в транспортната система за доставките.

...
Да се осигурят зелени коридори в транспортната система за доставките.
Коментари Харесай

Зелени коридори за доставки искат международните превозвачи

Да се обезпечат " зелени " коридори в транспортната система за доставките. За това настоя Йордан Арабаджиев от Съюза на интернационалните превозвачи пред Bulgaria ON AIR.

Той напомни, че през последните три дни е имало доста блокирани по граничните пунктове в Европа, защото някои страни затвориха границите си и се образуваха опашки.

По думи на Арабаджиев последните два дни е имало сериозен проблем с български водачи на границата Италия - Словения. Той съобщи, че се чака през днешния ден да се приберат у нас към 15 тира. Проблем имало и на границата Австрия - Словения.

" Ние сме виновни и знаем, че разпространяването на артикули би трябвало да продължи, с цел да не се стига до липса на артикули в магазините. Към момента водачите са наясно със обстановката ", изясни Арабаджиев.

Той уточни, че от сектора са отправили зов да се вземат ограничения за стерилизация, като на водачите е било предложено въобще да не слизат от камионите, в случай че има такава опция. Те са изнервени поради скупчванията на камионите, само че не престават да работят, увери Арабаджиев. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР