Да се организират хибридни войни между Коледа и Нова година,

...
Да се организират хибридни войни между Коледа и Нова година,
Коментари Харесай

Банева иска на свобода, условията в килията й - тежки

Да се провеждат хибридни войни сред Коледа и Нова година, е неуместно. Съмнявам се тогава да има изтрезнял руснак на територията на Руската федерация. "

С тези думи упрекнатата за присъединяване в незаконна група за пране на пари и данъчни престъпнелия Евгения Банева отговори на изказване на зам.-главният прокурор Иван Гешев от преди месец, с което той разгласи, че Николай Банев се е свързал с съветски лобисти от килията и е изискал леговище там за себе си и фамилията си, оповестява " 24 часа ".

Коментарът на Банева пристигна през днешния ден преди съвещанието в спецсъда, от който тя ще желае да излезе на независимост.

" Никой от килията не може да желае леговище от непозната страна. Аз съм правист и знам това. Ако съм желала да изпратя децата си да учат в Русия, щях да го направя от дълго време ".

Банева се оплака от изискванията в следствения арест. Тя лежи в килия на бул. " Г. М. Димитров " в София.

Банева уточни, че е била подложена на цялостен тараш, наблягайки, че е усвоила арестанския диалект.

" Нищо не бе намерено. Няколко пъти нахълтваха в килията ми към 7-8 души с металдетектори и ревизираха дюшеци, облекла, храни, всичко ", изясни тя.

И добави, че при започване на новата година е била преместена в друга килия.

Бизнес дамата сподели, че в случай че води предизборна акция за евроизборите от ареста, ще се види в какъв брой неприятни условия живеят арестантите.

Дали съдът ще освободи Банева, ще се взема решение по-късно през днешния ден, защото тя е с нови юристи, които ще се срещат с всички материали по делото в продължение на час.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР