Да се облекат като принцеси от филм на „Дисни“ и

...
Да се облекат като принцеси от филм на „Дисни“ и
Коментари Харесай

Внимавайте да не правите това в Дисниленд, защото ще ви изритат

Да се облекат като принцеси от филм на „ Дисни “ и да отидат по този начин в Дисниленд е фантазията на доста „ непораснали деца “. Само че те би трябвало да прочетат доста деликатно идната информация, в случай че не желаят да бъдат изгонени от най-популярния тематичен увеселителен парк, оповестява „ Сън “.
Оказва се, че единствено някои могат да носят приказни костюми. Тази „ привилегия “ имат малко на брой, а останалите би трябвало да се задоволят единствено с някои аксесоари и то още веднъж при прецизни правила.
Възрастните нямат право да носят костюми на анимационни герои. Това право имат единствено децата до 14-годишна възраст. Причината за това е елементарна – децата могат да сбъркат възрастните с личния състав, обслужващ парка.
В правилника е записано, че носенето на костюм от възрастен е „ несвоевременно облекло “. „ Костюми не могат да бъдат носени от посетители над 14-годишна възраст. Маски не могат да бъдат носени от посетители над 14-годишна възраст (осен в случай че не са за медицински цели) “, написа още там.
Изключения се вършат за Хелоуин и Коледа, само че даже и тогава има ограничавания. Строго се не разрешава в тези случаи дегизирани възрастни да театралничат за фотоси като част от екипа на „ Дисни “ или да раздават подписи на посетителите.
Забранява се носенето на оръжия или елементи от костюми, които могат да бъдат сбъркани с оръжия. Костюмите не би трябвало да стигат или да се влачат по земята (например рокли на принцеси). Дрехи с неприлични надписи, прекомерно скъсани или такива, които излагат на показ огромна част от тялото, се смятат за несъответствуващи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР