Да се обърнат към съда - това посъветва нападнати журналисти

...
Да се обърнат към съда - това посъветва нападнати журналисти
Коментари Харесай

Костадин Костадинов за карантината: Това е здравен фашизъм

Да се извърнат към съда - това посъветва нападнати публицисти на bTV водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Водещата на Цветанка Ризова сподели раздрания микрофон по време на митингите пред Народното събрание, а Костадинов добави, че депутатите на партията също ще потърсят правата си поради теч на персонални данни.

Припомняме, че Мария Цънцарова сподели депутати от " Възраждане ", които разказват имунизациите против COVID-19 като пробна течност, само че са ваксинирани.

" Вината е в двете страни - не би трябвало да се сърдите на хората за това, че има експанзия към медиите. Когато те са едностранчиви, когато оферират единствено едната позиция - виждаме по какъв начин в продължение на 2 година има единствено агитация, която ни убеждава " за " имунизациите ", разяснява той.

Костадинов сега се намира под карантина поради присъединяване му в КСНС, след който стана ясно, че ръководителят на Народното събрание Никола Минчев беше диагностициран с ковид. Според водача на " Възраждане " това е " здравен фашизъм " и в случай че в този момент хората не се задействат против здравните ограничения - ще последва всеобщ локдаун или наложителна имунизация.

По думите му до ескалация пред Народното събрание се е стигнало поради отхвърли за разговор с протестиращите. Той поздрави здравния министър Асена Сербезова за реакцията ѝ.

" Тя откри храброст да предложения протестиращите на диалог и видяхте, че пред здравното министерство нямаше конфликти. Това искахме да се случи и с министър-председателя ", разяснява Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР