Да се натрупват паяжини и паячета да тичат по стените

...
Да се натрупват паяжини и паячета да тичат по стените
Коментари Харесай

Посейте това растение в дома си и изгонете всички насекоми!

Да се натрупват паяжини и паячета да тичат по стените и мебелите първо не е изключително приятна панорама, а второ е и малко стресиращо за някои от нас... Независимо какъв брой постоянно се почиства дома, появяването на паяжини е необратима. 

 Кой би повярвал, че тези 5 саксийни цветя са супер потребни за здравето Кой би повярвал, че тези 5 саксийни цветя са супер потребни за здравето
Цветето е в положение да работи удобно върху здравето ни. Растенията усъвършенстват биоенергийните полета у дома. Може би не знаете,...

Сега през лятото това е още по-голям проблем, защото се появяват и редица други досадници, като мухи и комари, които могат да ни побъркат.

Какво не понася обаче на всички инсекти?

Един избран мирис, който ги гони от всякъде, стига да се усеща из въздуха. Това е ментата. Насекомите не понасят миризмата й и бягат, когато я има в близост.

Обикновената мента е съвършено решение, само че също добра работа ще ви свърши и къдравата мента, ананасовата и лимонената, в случай че решите да засадите от тях. Единственото по-особено при нея е, че шансът да се хване от семена е доста дребен, за това най-добре да я завържете от филиз в чаша с вода и да я присадите в саксия. 
 Растения, които ще донесат щастието в дома ви Растения, които ще донесат щастието в дома ви
Когато човек отглежда стайни растения в дома си, това му въздейства позитивно както на психическо, по този начин и на физическото здравословно съст...

Засадената мента в дома ви ще пази освен от паяци, само че и от разнообразни бръмбари, мушици, а дори и от гризачите. Умно решение е да разбъркате малко етерично масло от мента с вода и да напръскате с него стаите. Така ще засилите резултата й!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР