Да се нанасяш в нов дом или да правиш пълно

...
Да се нанасяш в нов дом или да правиш пълно
Коментари Харесай

7 уреда, от които всеки дом има нужда

Да се нанасяш в нов дом или да правиш цялостно видоизменение на сегашния, е гигантска задача - без значение какъв брой готови сме за нея. И въпреки всичко, в случай че имаме лист с главните неща, които са ни нужни за удобното му обитаване, всичко ще става надалеч по-приятно.

Едва ли има и по-подходящ миг да се посветим на обзавеждането на нова къща или обновяването на остарялата от пролетта, когато всичко се възражда за нов живот. Бихме почнали със седем от най-важните уреди, които ще ни накарат да заобичаме още повече новото си (или напълно ремонтирано) жилище.


 Снимка 660624

Разбира се че ще изберем фурна за вграждане - по този начин пестим място и вършим кухнята си много по-подредено пространство. Beko BBIR 13300 XC има една доста скъпа (според нас) функционалност - вратата се затваря гладко и тихо. Край със стряскащото хлопване! Освен това устоя натоварване до 22.5 кг, което значи, че можем да оставим горещата тава с постепенно печено свинско на нея, до момента в който подготвим дъска, на която да го извадим.


 Снимка 660627

Първо ни сграбчва дизайнът - изчистен и грациозен, подобаващ за всевъзможен жанр интериор. А по-късно и функционалността - камерата му е долна, коeто постоянно ни се е коствало много по-удобно. Освен това разполагаме с съдържимост от 384 литра, разпределени в много практични отделения, които се охлаждат друго - една част е единствено за плодове и зеленчуци, а друга за меса и риба. LG GBP62DSNGN разполага със специфичен инверторен компресор, който оказва помощ за опазване на външния тип и усета на свежите артикули за по-дълго време, като понижава температурните съмнения.


 Снимка 660631

Тенджери? Тигани? Кой има потребност от сходни неща, когато може да готви съвсем всичко в еърфрайър - и то съвсем без никакви старания... Бързо (като за след дълъг работен ден) и здравословно (почти без мазнина) можем да готвим зеленчуци, риба и морски артикули, месо, пържени картофки и даже пица, която става единствено за 17 минути. Таймерът ни оказва помощ да следим какъв брой време остава до вечерята, а температурата на готвене се ръководи елементарно от главния панел.


 Снимка 660629

Какво е един дом без апарат за разчистване? Особено откакто таман сме завършили ремонта, разопаковали сме новите уреди и сме поръсили на всички места стиропорени топчета от опаковките им... На помощ идва леката едвам 2.8-килограмовата прахосмукачка Beko VRT 61821 VD. Най-големите ѝ плюсове са това, че е отвесна и можем да забравим за болките в гърба след почистване. Както и че работи без кабел - едно зареждане стига за 70 минути, което е премного, с цел да почистим даже огромен апартамент.


 Снимка 660628

Сготвихме и почистихме. А в този момент идва време и за отмора на дивана пред новия ултра тъничък (и ултра красив) тв приемник. Екранът му е съвсем без рамка, което го прави подобаващ за всеки интериорен жанр, а функционалностите му - за хора с разнородни усети. Домашно кино? Няма проблем - безжичната система Philips DTS Play-Fi разрешава да свържем съвместими тонколони SoundBar и безжични високоговорители в система за съраунд тон. Игри? Със своите 60 Hz тв приемникът поддържа бърз геймплей, а режимът Ultra Motion Clarity обезпечава по-ясна и плавна картина. Philips 43PUS8518 работи с Гугъл помощник, Гугъл TV и е съчетаем с Alexa.


 Снимка 660625

А ето по какъв начин си представяме летните вечери на новата ни тераса: сготвили сме вкусно в еърфрайъра, извадили сме студена бира от хладилника, изнасяме храната и ни липсва само малко безгрижна музика. Получаваме я благодарение на портативната колонка MARSHALL KILBURN II B, която създава многопосочен тон, който се чува съвършено и навън. Избираме обичаните си песни и ги пускаме благодарение на Bluetooth 5.0 aptX технология за безжично възпроизвеждане. И не се тормозим, в случай че инцидентно завали или разлеем бирата - колонката е с водоустойчив дизайн.


 Снимка 660626

Дори да сътвори най-прекрасния дом, човек рано или късно би трябвало да излезе и на открито. Все отново е пролет - слънцето грее, времето е прелестно, няма по какъв начин да не се разходим. Безжичните SONY WH1000XM4B пък ни обезпечават комфорт и по време на разходката, колкото и да е дълга. Батерията им има 30 часа живот, а диалозите ни се чуват кристално ясно даже с телефон в задния джоб. Ако желаеме да се отдадем на мислите си, WH1000XM4B разполагат с съвременни индикатори за шумопотискане. Ако пък някой ни заприказва, режимът Speak-to-Chat автоматизирано стопира музиката и пуска звука от околната среда, с цел да отговорим и без да смъкваме слушалките или в случай че ръцете ни са заети.

Всички уреди са част от от 11 до 15 април. Можем да закупим тях, както и още доста други, с до - 40% отстъпка онлайн и от физическите магазини на Технополис, както и с 22 безлихвени вноски за всички артикули над 300 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР