Да се надяваме, че няма ново посегателство върху предизборната ми

...
Да се надяваме, че няма ново посегателство върху предизборната ми
Коментари Харесай

Мая Манолова: Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидат

Да се надяваме, че няма ново посягане върху предизборната ми шатра. Кампанията е доста мръсна и стартира доста преди старта ѝ. Прави се всичко допустимо властта да изясни, че всички сме маскари. Това съобщи в ефира на "България заран " по Bulgaria ON AIR претендентът за кмет на София Мая Манолова.

"Вече съм подала сигнали за нарязаната шатра. Нормално ли е пред НДК, където са дадени милиони за видеонаблюдение, да не може да се открият нарушителите ", попита Манолова.

"Очаквам, че желаят да ме извадят от равновесие. Заложила съм на положителна акция, не се укривам зад вандали, платени представители и медии ", сподели още тя.

По думите ѝ Народното събрание не е намерило време да се занимае с значими за хората закони като този за частния банкрут.

"Не работя партийно, не работя цветно, аз съм цивилен претендент. Зад мен стоят хора, на които им е писнало да гледат по какъв начин парите им изтичат. На хората им писна да бъдат ръководени посредством закани ", добави Манолова.

Тя добави, че към този момент е подписала съглашения за качеството на въздуха, за проблемите с презастрояването и посочи, че не е приемала ничия стратегия, тъй като е цивилен претендент.

"Имам ясна биография. Опитите да вадят неистини от нея са обречени на неуспех, тъй като съм под прожекторите 15 години ", разяснява претендентът за кмет на столицата.

"Срещам се с родители, които споделят, че децата им са прекарали детството си в изчакване на детска градина. Има терени, които са отредени за детски градини, а общината не прави нищо по тях. Такива терени пустеят, а са доста подобаващи ", разкри Манолова.

Манолова съобщи, че ще работи в палитра от цветове, в случай че бъде определена за кмет. Планира също по този начин основаването на цивилен ръб за разискване на значимите за хората тематики.

"Нищо няма да се взема решение зад тила на хората - това е едно от нещата, което ще трансформира в работата на Столична община. Моята работа е на терен, от човек на човек. Залагам на срещите с хора, чувам ги и това е моят коз. Хората желаят смяна. В столицата се случва недостиг на водачество. Моята идея е смяна на ръководството в София - зелен, актуален и интелигентен град ", приключи Мая Манолова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР