Да се молим да не завали сняг, че ще стане

...
Да се молим да не завали сняг, че ще стане
Коментари Харесай

Александър Иванов от ГЕРБ алармира: Ще стане страшно, ако...

Да се молим да не завали сняг, че ще стане ужасно. Няма един обезпечен лев от кабинета за зимното снегопочистване. Това съобщи в "Денят онлайн с Наделина Анева " Александър Иванов от ГЕРБ.

По проблема с двойното поданство на Кирил Петков той разяснява, че Румен Радев може би е знаел, че някогашният министър на стопанската система е скрил в декларацията си, че има двойно поданство с предумисъл.

Иванов разяснява и последните две Народни събрания.

"Те с късия си живот не доведоха до нищо стойностно, а партиите действаха, осланяйки се на това да не беседват с ГЕРБ, само че не съумяха да се схванат и между тях. Затова виждаме галопиращата инфлация, бездействието на втори длъжностен кабинет, ниската имунизация, един проблем не може да бъде решен ", акцентира той.

Според него най-смешното опрощение е, че ГЕРБ е довел протестиращите строители пред Министерство на регионалното развитие.

"Преди една година имаше политически митинги, а в този момент са към този момент социално-икономически със напълно резонни претенции ", счита Иванов.
Той счита, че жителите нямат предпочитание да отсрочват решаването на проблемите повече, по тази причина още веднъж гласоподават доверие на ГЕРБ. А измежду целите на партията уточни справяне с икономическата и здравната рецесии.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР