Да се лекува в Турция като Митьо Очите настоява Ценко

...
Да се лекува в Турция като Митьо Очите настоява Ценко
Коментари Харесай

Лъжливото овчарче! Ценко Чоков иска да се лекува в Турция, съдът не го пуска

Да се лекува в Турция като Митьо Очите упорства Ценко Чоков. Бившият кмет на врачанското село Галиче изиска от Апелативния спецсъд да му бъде позволено да пътува в чужбина, с цел да се отърве от десетките болежки, които го изтезават.
За място на лекуването си Чоков е избрал съвременна частна клиника в Истанбул, разкриват негови съселяни. ВИП клиент на същата болница преди време бе и Димитър Желязков.
За солидни доказателства, че Ценко Чоков ще отиде в Турция точно с цел да се лекува, упорстват и магистратите от Апелативния профилиран углавен съд. С този претекст молбата му да замине за чужбина към този момент бе отхвърлена. Скандалният кмет на Галиче към момента има късмет да получи позволение да пътува. Той би трябвало да потвърди с документи, че се е свързал със експерти в южната ни съседка, и те да поемат ангажимент в писмен тип, че ще го лекуват. След това той още веднъж може да изиска от съда позволение да замине за чужбина, научи "България Днес ".
За болежките на скандалния селски властник се заприказва, откогато той стана клиент на Темида. Ценко Чоков е упрекнат, че е началник на проведена незаконна група, занимаваща се с похищение, побой, палеж на кола и лихварство. На първа инстанция той получи 4,5 години затвор. Оправдан бе за лихварство и управление на незаконна тайфа. Делото все още е в ръцете на апелативните спецмагистрати.
Общо 14 болести се отключили на Чоков, откогато бе арестуван за първи път в килията, заяви самият той по време на едно от десетките съвещания, извършени до момента, за установяване на мярката му за неотклонение.
Сред заболяванията на скандалния кмет на Галиче е диабетът, който е на талази и от време на време лекари регистрират доста висока стойност на кръвната му захар. Това можело да докара до припадъци. Подаграта също мори Чоков. Той се оплаква от мощни болки в палеца на крайници. Нужна му е и специфична диета с по-малко белтъчини, както и хранителен режим с ограничение на захарните произведения. Според специалистите пандизът не може да отговори на потребностите на подсъдимия, по тази причина той излезе от килията и все още се намира в ръководеното преди време от него село Галиче.
На Чоков е открита и бъбречнокаменна болест, както и артериална хипертония, която с подаграта и диабета може да докара до сърдечни увреждания и даже инфаркт. Освен това от известно време в изпражненията на Чоков се появили и следи от кръв, което е показателно и за полипи на дебелото черво, оплака се скандалният ексуправник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР