Да се купят един милион срещу Ковид -19, извън поръчката

...
Да се купят един милион срещу Ковид -19, извън поръчката
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Още преди месец предложих решение за ваксинитe

„ Да се купят един милион против Ковид -19, отвън поръчката от Европейския съюз – по тази причина приканих още при започване на февруари. Така щеше да се избегне сегашната обстановка поради забавените доставки от фармацевтичните компании и жителите нямаше да се редят на опашки “, сподели водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание.
Ще напомним, че още преди месец той предизвести, че няма време да чакаме и че ще трябват незабавни решения. „ Животът и здравето на хората са приоритет. България е суверенна страна и има право да предприеме ограничения, с цел да отбрани популацията си.
 И Пената дружно с Марешки – в борбата за България И Пената дружно с Марешки – в борбата за България
В навечерието на Националния празник, още един знак на национална горделивост влиза в тима на Патриотичната коалиция. Димитър Пенев &bd...
Според Марешки в предизборната конкуренция за гласове някои партии като Българска социалистическа партия се пробват да трансфорат казуса с имунизирането в политически и да си играят със страховете на хората. „ Няма да допуснем този жизненоважен проблем да бъде използван с политическа цел. Важното е, че сега се прави всичко допустимо да има ваксини за всички искащи и бързо да възстановим естествения си метод на живот “, добави още Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР