Да се критикува е лесно, да се правят оценки на

...
Да се критикува е лесно, да се правят оценки на
Коментари Харесай

Топ полицаят Ботьо Ботев коментира убийството на Пелов, посочи ще заловят ли авера му Радослав Колев и загатна за една мистерия

Да се подлага на критика е елементарно, да се вършат оценки на избрани държания в една обстановка е малко безпричинно. Това съобщи някогашният шеф на отдел „ Убийства ” Ботьо Ботев, разяснявайки горещата вест от тази седмица за убийството на избягалия от софийския затвор Владимир Пелов в Ботевград.

„ Би трябвало да се направи една основна преоценка във връзка с цялата активност от бягството на убития пандизчия Владимир Пелов и Радослав Колев до придвижването и държанието им. Ако това се направи, Радослав Колев може да бъде хванат. Ако не се е случило нещо друго с него ”, уточни той пред bTV, написа Блиц.

„ Кое е наложило да се разделят с Пелов, дали не се е оказал в негова тежест ”, разяснява още той.

„ Съществува една теза - не съществува ли трети човек ”, добави Ботев.

По думите му, съществена неточност в работата на проверяващите е недооценка на личността на Пелов, на неговите нрави, на държанието му в предишното, както и на неговия разсъдък. „ Това са доста комплицирани неща, които би трябвало да се изяснят доста точно.

„ Това, че не е сбъднат надзор в региона на Ботевград във връзка с най-близките му хора е доста значителен пропуск. Едно лице като него не може да живее единствено. Той ще потърси контакт за подпомагане и помощ измежду най-близките. И тук поражда въпросът: къде са те, какви са, какъв надзор е открит над тях ”, сподели още някогашният началник на отдел „ Убийства ”.

Според него е изцяло обикновено, когато човек се укрива, да промени външността си. „ Това обаче не значи, че може да промени основни черти от своята физиология ”, уточни Ботев.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР