Да се храним здравословно в последите години, а и десетилетия,

...
Да се храним здравословно в последите години, а и десетилетия,
Коментари Харесай

“Кулинарна работилница“ - новото любимо място на чревоугодниците в Пловдив

Да се храним здравословно в последите години, а и десетилетия, стана колкото съвременно - толкоз и труднопостижимо. Стремежът към това да " възнаграждаваме " тялото си с качествена храна върви ръка за ръка с това да сме чудесно осведомени с процеса на нейното произвеждане. Нещо, което обаче никак не е елементарно в актуалния свят, където се нароиха всевъзможни печалбари. Те са подготвени да ни вземат парите, даже да е на цената да излъжат. И по какъв начин няма да е по този начин, откакто към този момент би трябвало да си най-малко професор, с цел да се ориентираш по етикета на продуктите. А от време на време и това не оказва помощ, тъй като подвеждащата информация е налице, а институциите и отрасловите органи нехаят, оставяйки потребителите да се лутат сами в джунглата...
Прочетете още
Особено под тепетата, където дюнерджийници и всевъзможни капанчета за нездравословни храни никнат като гъби. Ето за какво пловдивчани и гостите на града би трябвало да се усещат привилегировани в това отношение.

До Зеленчуковия пазар на Гребната, откъм " Миконос ", преди 1 месец порти отвори магазин " Кулинарна работилница ". Оазис на вкусотията, където месни артикули и деликатеси са събрани на едно място, тъй че да е елементарно и комфортно клиентите да се снабдят с качествена храна и да си подсигуряват, че на масата си поставят нещо здравословно.



Няма и по какъв начин да е другояче, откакто ръчно създадените артикули в цеха в Куклен се подготвят по остарели предписания, които са загърбени от бясно конкуриращите се огромни " играчи ". " Кулинарна работилница " залага на това да НЕ поставя " Е " -та, да НЯМА шприцване на месото, да НЕ " надува " продуктите с вода.

Нещо повече - " Кулинарна работилница " не се заиграва с доверието на клиентите с общи приказки и т.нар лесносмилаеми от тълпата " био " производства, а вместо това връща позабравения естествен усет. По-хубав е от " био " -то!



Ето няколко образеца за това по какъв начин се подготвят вкуснотиите, които можете да намерите след това в " Кулинарна работилница ":

Бульон от телешки кости: Изумително прекарване за чревоугодници, къкрещо 24 часа на ниска температура. Той се добавя с 20 грама лой от самия костен мозък.

Салам за деца: Продуктът е с понижено наличие на сол и подправки, съвършен е за консумация от деца, а и възрастни, които се стремят да се грижат за здравето си или пък имат такива лекарски наставления.

Пастетите в " Кулинарна работилница " са нещо, което наложително би трябвало да опитате: Те се основават без никакви " Е " -та, единствено и само с натурални подправки.

Месото в буркани е друго непропускаемо събитие, на което отдадете ли се веднъж - ще станете почитатели вечно. Пуешко, телешко, пилешко, свинско, както и примес в буркани - всичко това се прави с натурални подправки и готварска сол. Без никакво наличие на " Е " -та..

Сланината, ах, тази сланинаааа...приготвя се в каца с едра морска сол, без " Е " -та. Сланината бива с праз или паприкована. Не е за изпускане и наложеният и само осолен свински бут. Тези обичайни за масата на българина неща се вършат без шприцоване.

Пушените меса в " Кулинарна работилница " стигат до клиента, откакто са имали среща единствено с нитритна сол, която е консервираща. Това се отнася и за шпековия колбас. Иде тирада за изцяло натурални произведения.

За луканката, чиято консумация е истински празник за сетивата подушване и усет, се употребява само селитра.

Бабекът в " Кулинарна работилница " е нещо, от което не трябва да се лишавате. Той е напълно чист артикул, без " Е " -та, добавени са му 5 типа червен пипер. Няма да съжалявате, в случай че опитате и Маденицата - пушен бабек в тънки вътрешности.

След всичко гореописано напълно умерено може да се каже, че фирмен магазин " Кулинарна работилница " заслужава короната в Пловдив, а и освен. Той е бижуто на Зеленчуковия пазар до Гребната, който към този момент е притегателно място, където можете да намерите от пиле мляко. От риба и морски блага, през гироси, млекарница, кафета, до пекарна и местенца, където можете да седнете и да се храните освен на крайник.

Идете до пазара край стадион " Пловдив " до Гребната база и сами ще се уверите. Едно посещаване в " кулинарната работилница " ще ви е задоволително, с цел да стане ваша перманентна дестинация. За облекчение на клиентите, които живеят по-далеч от Гребната - той работи 7дни в седмицата. Цените са изцяло допустими за качеството на продуктите.

Цехът на " Кулинарна работилница " умерено може да е пример за обединен колектив. В него работят под 10 души, само че за сметка на това са там от над 20 години. Задружни са и не вършат взаимни отстъпки, когато иде тирада за здравословен краен артикул. Заслужава си на такива хора да се гласоподава доверие, да се подава ръка на родното, изключително, когато е създадено изцяло натурално.

Децата ни имат правото да порастват здрави, а хранителната им просвета да се възпитава в обичайните български предписания. Ние също би трябвало да си " подаряваме " приятност на небцето. Фирмен магазин " Кулинарна работилница " ни сервира тази опция на тепсия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР