Да се говори за пениси може би е малко грубо,

...
Да се говори за пениси може би е малко грубо,
Коментари Харесай

Ето 5-те типа пениси и техните предимства

Да се приказва за пениси може би е малко жестоко, даже когато се прави по най-възпитания метод. От друга страна, има някои неща, които би трябвало да знаем за пенисите, с цел да можем да им се любуваме пълноценно. Знаете ли, да вземем за пример, че има няколко разнообразни вида пениси? Познаването на мъжката анатомия ще помогне и на двамата сътрудници да изпитат повече наслаждение от секса, употребявайки характерни пози и техники съгласно вида пенис.

1. Пенис "химикалка "
Както подсказва името, този пенис има формата на писалка – равно, не доста дебело тяло и подострен връх.
Предимства
Тази форма на пениса има доста преимущества, защото разрешава навлизане без дискомфорт. Тя може да се употребява от всяка позиция и е идеална за анален секс, тъй като върхът е по-тесен, което улеснява проникването и понижава болката или дискомфорта.

2. Пенис "скоба "
Често срещани са пенисите, които са леко закривени, най-често наляво или надясно. Макар кривината да се вижда, нормално тя не съставлява проблем, в случай че не е доста мощно изразена.
Предимства
При едва изразена кривина, добре е да се избират пози като мисионерската, които улесняват директното навлизане. При останалите пози може да има дискомфорт. От друга страна, тази форма на пениса дава опция за постигане и стимулиране на G-точката.

3. Пенис "чадър "
Известен е още като пенис "гъба " – с тъничък и еднакъв дънер и огромна, стърчаща глава.
Предимство
В полово отношение този тип пенис се смята за доста подтикващ, защото огромната глава обезпечава повече раздразнение и наслаждение, само че при дами с тесни влагалища може да аргументи дискомфорт. Смяната на позите би трябвало да става деликатно и с повече лубрикант.

4. Пенис "банан "
Този вид пенис е по-тънък в основата, уголемява се по средата и още веднъж се стеснява към върха.
Предимство
Малката глава не предизвиква дискомфорт при проникването, а в същото време дебелината на ствола обезпечава доста наслаждение по време на секс.

5. Пенис "показалец "
Този вид пенис е необятен в основата и последователно се стеснява към върха.
Предимство
Тази форма доставя доста наслаждение в съвсем всяка поза без дискомфорт. Разбира се, това зависи и от анатомията на дамата. Той е съвършен и за анален секс, защото дребната глава не предизвиква болежка при навлизане.

Както виждате, формата на пениса има значение. Но това, което е по-важно за благополучен полов живот е връзката сред сътрудниците, доверието и желанието да изследваме телата си и да се научим по какъв начин да доставяме и получаваме наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР