Да се декларира и проверят за евентуален конфликт на интереси

...
Да се декларира и проверят за евентуален конфликт на интереси
Коментари Харесай

КТ Подкрепа иска декларация за конфликт на интереси от Комисията за енергиен преход

Да се заявява и ревизират за възможен спор на ползи всички участващи в изработването на плана за Пътна карта за декарбонизация на енергетиката, желае КТ " Подкрепа " . Те насочат този апел не за първи път в подтекста на разработване на Националния проект за възобновяване и резистентност, Териториалните проекти за обективен преход и други документи.

Според синдиката всички тези документи и проекти са направени на мрачно , а и в интернет пространството циркулират по няколко разновидността, което прави разискването им съвсем невероятно.

Още при започване на работата на Комисията за енергиен преход КТ " Подкрепа " са насочили вниманието към това, че там се преплитат бизнес и политически ползи, в това число и задгранични, а и може би недобронамерени. Синдикалната организация слага под подозрение и направените от редица неправителствени организации отчети.

Затова и от синдиката желаят участниците в Комисията за енергиен преход да подадат декларация за спор на ползи - нещо, което не е направено.

В момента Пътната карта за декарбонизация на енергетиката е във вид, който всички участници подлагат на критика. Констатацията, че всички са еднообразно недоволни е най-вярната характерност за полезността на този документ, декларират от КТ " Подкрепа ".
 Политици манипулират и разделят митинга на миньорите, призна КНСБ
Политици манипулират и разделят митинга на миньорите, призна КНСБ

" Предизборни неистини и спекулативни изказвания " от " Възраждане ", " Има подобен народ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР