Да се даде председателството място на парламентарната Комисия за българите

...
Да се даде председателството място на парламентарната Комисия за българите
Коментари Харесай

ВМРО за поредното национално предателство: ДПС начело на Комисията за българите в чужбина!

„ Да се даде председателството място на парламентарната Комисия за българите в чужбина на Движение за права и свободи, с общителното подпомагане на сглобката, е срам и изменничество по отношение на ползите на България и на сънародниците ни зад граница. “

Това считат от Вътрешна македонска революционна организация . От партията показват:

„ С този акт се „ отваря вратата “ за готовност на стотици хиляди евентуални гласоподаватели на Движение за права и свободи от Турция, сигнализират от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване.
Така наречената „ Промяна “ щеше да чегърта ГЕРБ, да смъква модела „ Борисов “ и най-важното – да се бори със сараите.

Наблюдавайки по какъв начин Движение за права и свободи овладя една трета от парламентарните комисии, а в това време ни ръководи „ сглобката “ на ПП-ДБ и ГЕРБ, е редно да зададем въпроса: Защо „ Промяната “ излъга българските жители?

Позорният подарък за Движение за права и свободи заплашва напълно активността и връзките на българската страна както с диаспорите, останали по исторически аргументи отвън границите ни, по този начин и с диаспората на новата емиграция. Предателство е осъществено благодарение на националните нихилисти от ПП-ДБ и ГЕРБ.

Вътрешна македонска революционна организация постоянно изрично се е противопоставяла противоконституционната партия Движение за права и свободи да има каквито и да било управнически постове и лостове за въздействие. И подсещаме, че по време на 44-тото Народно заседание тази партия беше изтласкана от позицията на „ балансьор “ и от властта с помощта на присъединяване на Патриотите в ръководството на страната.

А в този момент Движение за права и свободи ръководи Комисиите по бюджет и финанси /ръководена от Йордан Цонев/; по икономическа политика /Хамид Хамид/; по околната среда и водите /Станислав Анастасов/; по превоз и известия /Халил Летифов/; по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта /Небие Кабак/, по туризъм /Ертен Анисова/, за директното присъединяване на жителите и взаимоотношение с гражданското общество /Валентин Тончев/, а към този момент и комисията по политиките за българите отвън страната. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР