Да създадеш своя собствена марка е повод за гордост, особено

...
Да създадеш своя собствена марка е повод за гордост, особено
Коментари Харесай

Лора Асенова: Създаването на собствена марка е добро начало за всеки бизнес

Да създадеш своя лична марка е мотив за горделивост, изключително в случай че тя е и етична, както е в нашия случай. Това съобщи пред БГНЕС Лора Асенова, Мис България Вселена 2019 и един от най-интересните участници в последния сезон на MasterChef.


С помощта на текстилната компания Cantarelli Лора основава личен бранд, който е естествено продължение на нейното развиване в медийното пространство. За да го сътвори, тя минава през безусловно всички индустриални процеси.


„ Запознах се с всички хора, които работят във фабриката на Cantarelli. Видах по какъв начин те влагат сърце и душа в това, което вършат. По тази причина съумях да оценя повече облеклата, които сътворих “, съобщи инфлуенсърката.


За нея е доста значимо, че всички процеси дават отговор на нормите за етична мода: „ Производството в действителност е на високо равнище, покрива всички европейски стандарти. Работи се с висококачествени италиански платове “. В същото време цените на облеклата са изцяло налични. „ С тази сбирка показахме, че луксът е наличен и на една рационална цена “, акцентира Лора.


Нейната сбирка съумява да покори над 10 фешън форума в целия свят, като се стартира от Милано и Флоренция и се стигне до Амстердам и други европейски столици. Последната премиера е на Седмицата на модата в София, която се състоя в края на март.


„ Щастлива съм, че всеки от гостите, който бяхме поканили съумя да откри по нещичко за себе си, съумя да хареса даден модел “, показа Лора.


Според нея безусловно всеки е кадърен да сътвори своя лична сбирка и бранд, изключително когато има за сътрудник одобрен производител като Cantarelli.

„ Това е едно сполучливо начинание, което може да се трансформира в личен бизнес. То е уместно за всеки инфлуенсър, дизайнер или бизнесмен, който желае да стартира собствен лични бизнес с минимални вложения и даже без вложения “, предлага Лора Асенова. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР