Да сънувате бивша любов означава, че тази раздяла може да

...
Да сънувате бивша любов означава, че тази раздяла може да
Коментари Харесай

Какво означава да сънуваш бившата си любов?

Да сънувате някогашна обич значи, че тази разлъка може да не е толкоз добре позволена, колкото си мислите. Може би към момента харесвате този човек или към момента имате останала злост или възмущение към него/нея.

Значението на сънуването на някогашна обич обаче не постоянно е обвързвано с този човек. Сънят самичък по себе си може да бъде отражение на това по какъв начин се чувствате сега, без значение дали сте необвързани или имате нова връзка. Ето за какво, с цел да разберете какво значи да сънувате някогашна обич, би трябвало да оцените други детайлности от съня.

Да сънувате, че се събирате още веднъж с някогашната си обич, значи, че може би към момента изпитвате усеща към този човек или даже, че ви липсва методът, по който този човек ви е карал да се чувствате. Затова в сънища като този е най-добре да бъдете почтени със себе си и да прецените по какъв начин се чувствате. Ако към момента сте влюбени, може би си коства да опитате да се съберете още веднъж.

Но в случай че вие или индивидът сте в друга връзка, би трябвало да продължите напред и да потърсите щастието там, където сте сега. Ако сте необвързани, това може да е уместно време да се запознаете с нови хора и кой знае, може да намерите някой, който да ви направи още по-щастливи?

Да сънувате, че вършиме секс с някогашната си обич значи, че в тази връзка е имало химия и пристрастеност и това ви липсва. Със сигурност е обикновено да пропущаме хубавите неща в живота си, само че също по този начин би трябвало да продължим напред. Освен това смисъла на това да сънувате, че вършиме секс с някогашната си обич също може да бъде много друго! Това може да е знак, че някакъв неуреден проблем в живота ви ще бъде позволен скоро.

Да сънувате, че се карате с някогашната си обич, може да значи, че към момента изпитвате някаква болежка или възмущение към този човек. Има нещо във вас, което би трябвало да бъде излекувано. Така че би трябвало да се погрижите за тази рана, с цел да можете да продължите напред и да намерите щастието още веднъж.

Ако сънувате някогашната си обич, че е с някой друг/а, това е знак, че връзката не е била здрава. Възможно е да не сте се доверявали на индивида, който обичате, или той да ви е карал да страдате и да се чувствате, че не сте му задоволителни. Както и да е, време е да се продължи напред! Намерете някой, който ви почита и ви прави щастливи.

Ако сънувате, че се целувате с някогашната си обич, това може да е знак, че чувствате, че ви липсва малко повече пристрастеност в актуалната ви връзка. Може би тази връзка е изпаднала в коловоз и към този момент не се чувствате по този начин, както първоначално. Затова е належащо да се оцени обстановката! Ако даже и без пристрастеност към момента има обич и почитание, коства си да опитате да затоплите връзките. Ако обаче установите, че сегашната ви връзка към този момент няма смисъл, може би е време да й сложите край. Не забравяйте, че заслужавате да бъдете същински щастливи!

Да сънувате бивше гадже като младеж значи, че ви липсва метода, по който сте се чувствали тогава. Несъмнено любовта на юношеството се отнася до концепцията за независимост, защото това е интервал, в който към момента не е належащо да се тревожите за всички отговорности на живота на възрастните, които постоянно приключват с подкопаване на взаимоотношенията. Следователно сънищата за някогашна тийнейджърска обич могат да бъдат обръщение от вашето подсъзнание, че желаете по-лека обич, без спорове и обвинявания.

Така че си коства да прецените дали е допустимо да придобиете всичко това в актуалната ви връзка. Често един добър диалог с колегата ви, в който му казвате по какъв начин се чувствате, може да бъде задоволителен, с цел да реши този проблем.

Да сънувате по какъв начин някогашната ви обич ви се извинява, отразява желанието ви да върнете този човек в живота си. Затова си коства да прецените дали това е добра опция или не. Връзките постоянно завършват, тъй като просто не са се получили. В подобен случай това може да не е добра концепция. Но доста връзки завършват просто, тъй като някой се е преместил от града или тъй като сте били съсредоточени върху кариерата си и не сте имали време сега един за различен. В случаи като тези, при които раздялата е настъпила заради външни условия, си коства да преоцените обстановката и кой знае, да възобновите контакта.

Сънуването, че сте отхвърлени от някогашната си обич, може да е обръщение от подсъзнанието ви, тъй че да спрете да живеете в света на фантазията и да не живеете с мисълта, че в предишното всичко е било по-добре. Така че, в случай че имате връзка, помислете по какъв начин можете да я подобрите и по какъв начин можете да бъдете щастливи през днешния ден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР