Да, Сандра Бълок приключи със секса! Но, само в киното.

...
Да, Сандра Бълок приключи със секса! Но, само в киното.
Коментари Харесай

Сандра Бълок приключи със секса


Да, Сандра Бълок завърши със секса! Но, единствено в киното.

Актрисата от новата лента за фамозните Оушън - „ Ocean's Eight “ е подписала специфична уговорка в контракта си за тази, а и за всички последващи продукции оттук насетне. Слуховете настояват, че през цялото време на кариерата си тя не е привърженичка на концепцията да се вихри в спалнята с екранните си сътрудници.

Тя сподели: "Не съм жена, която би споделила: Ще се фотографирам като полова дива, тъй като ще наподобявам добре! Не желая да знам кои са най-хубавите ми ъгли за снимане гола. Не желая да виждам това. Не желая да го слушам. Няма да го направя във филм. “

Любимата на доста кинофенове 53-годишна звезда признава, че всичко в кариерата й е "битка", тъй като в никакъв случай не е била заинтригувана от стандартни сантиментални функции.

Тя признава: "Всичко беше битка. Винаги ще бъде битка. Казвала съм доста пъти: "Не мога ли да не бъда героиня в типичния роман за момичето, спечелващо момчето? Ако има сантиментална сцена, не може ли тя да бъде смешна? ''

Въпреки, че Сандра си завоюва име на „ American girl next door “ (еквивалент на типичната сантиментална героиня) тя призна, че постоянно е имала предпочитание да се "бунтува" против това да е "обусловена" да играе в такива филми.

Тя твърди: "Аз съм едно чудато мъжко момиче, което е полугерманка. В кръвта ми е да се бунтувам. Но бях сложена при такива условия, с цел да съумея. Трябваше да поема отговорността да бъда част от това. "

Звездата, която има наследник Луи, на 8 и щерка Лайла, на 6 години, и чийто сътрудник е фотографът Брайън Рандъл, постоянно се е чувствала "безопасно" в комедии.

В предходните години Бълок беше най-високоплатената актриса в света. Това, както постоянно е споделяла сама тя, я е карало да се усеща зле.

Когато направих първата огромна заплата, хората не споделиха: "Браво на теб! Бях атакувана на всички равнища. Трудно е да се наслаждаваш, когато другите ти основават чувството, че не го заслужаваш. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР