Да събереш огромна група хора на малко място е опасна

...
Да събереш огромна група хора на малко място е опасна
Коментари Харесай

Аспарух Илиев: Изумен съм от поголовното промиване на мозъци

" Да събереш голяма група хора на малко място е рискова обстановка от здравна позиция изключително във вълната от Омикрон. Отново се чуха отзиви, че лекари убиват хора - пациенти в болница. Това е безсрамие и прокуратурата би трябвало да вземе ограничения ". Това разяснява пред БНР доктор Аспарух Илиев, визирайки митинга, проведен от партия " Възраждане " пред Народното събрание.

" Ако погледнем кривата на смъртността, можем да забележим, че от към 4-5 дни имаме непрекъснато повишаване на смъртните случаи. Това значи, че нямаме безвредна вълна. Дори да се прекарва по-леко Омикрон, фактът, че имаме четири-пет пъти повече инфектирани спрямо предходните талази, значи, че ще претоварим здравната система.

Веднъж претрупана системата, значи, че няма да можем да лекуваме елементарни неща като високо кръвно, счупени крайници, пътно-транспортни катастрофи. Трябва да запазим лечебните заведения си. Ако продължаваме по този начин, лекарското съсловие ще се стопи. Не един и двама сътрудници към този момент си търсят работа в чужбина ".

В предаването " 12+3 " доктор Илиев предвижда доста заболели и доста умряли:

" Изумен съм от поголовното промиване на мозъци. Тази лексика, мнения за конспирации, увреждащи ваксини, не мога да я допускам. Българинът е здравомислещ човек, не може да има вяра на сходни нелепости ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР