Да решите къде да инвестирате средствата си може да бъде

...
Да решите къде да инвестирате средствата си може да бъде
Коментари Харесай

Уорън Бъфет не вярва в Биткойн, но инвестицията му в тази крипто компания се отплаща

Да решите къде да инвестирате средствата си може да бъде предизвикателство, изключително когато разглеждате нетрадиционни разновидности като криптовалута, злато и диаманти.

В настоящия капиталов пейзаж опциите са доста както за начинаещи, по този начин и за опитни вложители като Уорън Бъфет, които могат да проучат инициативи, предлагащи обещаваща възвръщаемост.

Бъфет, въпреки и необятно почитан, поддържа внимателна позиция във връзка с криптовалутата. Той се прочу с това, че на среща на акционерите през април 2022 година назова Биткойн “ “.

Въпреки запасите на Бъфет се следи забележителна смяна. Berkshire Hathaway, капиталовата компания на Бъфет, направи забележителна инвестиция в Nu Holdings, бразилската финтех компания, виновна за Nubank, платформа, която е удобна за криптовалути. Този ход се оказа извънредно рентабилен, като Nu Holdings в този момент се подрежда измежду най-печелившите акции в портфейла на Бъфет.

Макар и да не е извънредно криптовалутна игра, методът на Nubank към криптовалутите е съдействал за забележителния 93% скок на облагите след първичното обществено предложение преди две години.

Изненадващо, единствено един % от капиталовия пазар се отнася до диамантите, което е внезапен контрастност с 32% при златото, 19% при среброто и 17% при платината. Въпреки това, с напредването на стандартизацията на диамантите, тези скъпоценни камъни са на път да придобият значителност в областта на вложенията, като евентуално могат да се конкурират с обичайните метали.

Diamond Standard да вземем за пример вкара стандартизирани монети и кюлчета, които включват диаманти, установявайки идентична стойност за всяка емисия. Тази стандартизация обезпечава на диамантите същата опция за търговия като на обичайните активи като злато или акции, което евентуално открива благоприятни условия за включването им в стокови показатели.

Като се има поради релативно дребната част от диамантите, които понастоящем се държат като вложения, евентуалното им включване в листвания може да провокира внезапно повишение на цената, сходно на нарастването, следено при златото след въвеждането на ETF.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР