Да разпознаеш собствените си грешки във взаимоотношенията е трудно. Трудно

...
Да разпознаеш собствените си грешки във взаимоотношенията е трудно. Трудно
Коментари Харесай

10 типа поведение, които показват, че ТИ си проблемът във връзката

Да разпознаеш личните си неточности във взаимоотношенията е мъчно. Трудно е да видиш къде правиш нещо неправилно. Толкова по-лесно е да обвиниш колегата си и да си тръгнеш без възприятие за виновност, в сравнение с да признаеш, че ти си тази, която е унищожила страхотни връзки. Чувала ли си в миналото своя обичан да споделя: " Не мога повече. Ти си токсична. Караш ме да се усещам като че ли се давя. Това е като да си в гръмотевична стихия, без да се вижда края "?

Тези и сходни думи не са нови неща за хората с токсично държание. Връзките изискват доста работа и в случай че не умееш да се приспособяваш, в случай че си егоистична и несигурна, не си тъкмо готова да бъдеш добра половинка. Как може някой да разчита на теб, когато наподобява, че те е грижа единствено за себе си?

Ето някои безапелационни признаци, че всъщност именно ти си казусът във вашата връзка.
1. Твоят отговор постоянно е „ Не “
Взаимоотношенията изискват освен взимане, само че и предоставяне. Ако отговорът ти по дифолт е негативен, без значение от събитията, ти си казусът тук. Каквото и да пита сътрудникът ти, даже в случай че е безразсъдно или досадно, би трябвало да си подготвена да го изслушаш и да го обмислиш. Когато обичаш някого, би трябвало да имаш отворен разум към него.
2. Самосаботираш се без причина
Ако се окажеш в непрекъснати борби със себе си и главата ти се върти от безредни мисли, отдели минута, с цел да помислиш за какво се чувстваш по този метод. Какво тъкмо НАПРАВИ той? Ако се самосаботираш и създаваш проблеми в другояче щастлива връзка, ти и единствено ти си казуса тук.
3. Оставяш колегата си да свърши цялата работа
Това важи за всичко: работата, ежедневните отговорности на семейството и работата в връзките. Да бъдеш приемащата страна е елементарно и може даже да не осъзнаваш, че си попаднала в тази роля. Ако непрекъснато молиш колегата си за нещо, само че нямаш предпочитание да направиш нещо в подмяна, ти не си добра половинка. Опитай се да правиш нещо любящо и благо, въпреки и малко, най-малко един път дневно.
4. Мълчиш, вместо да приказваш за възприятията си
Да мълчиш и да се държиш студено, когато има някакъв проблем не е зряло, нито любящо. То просто те прави неприятен сътрудник. Може да мразиш да приказваш за възприятията си, само че това би трябвало да се промени. Ако си във връзка, нямаш избор. Не може просто да кажеш: „ Не желая да приказвам за това “. Ако не си отворена и се криеш в стаята си, четеш или гледаш телевизия, с цел да избегнеш индивида или диалога, още веднъж виновността е в теб. Нищо не се взема решение, като го игнорираш.
5. Никога не казваш, че съжаляваш
Ключът към безконечната обич е да можеш да признаеш, когато си направила нещо неправилно. Ако не знаеш по какъв начин да поемеш отговорност за дейностите си, може да си сигурна, че връзката ви ще се провали. Признак на зрялост е да се извиниш, когато би трябвало. Ако даже не може да кажеш, че съжаляваш, може би не не си подготвена да бъдеш в тези взаимоотношения.
6. Говориш с приятелите си, вместо с колегата си
Да се ​​преструваш, че всичко е наред, когато си с обичания, единствено с цел да се обърнеш и да приказваш куп нелепости зад тила му, приказва доста повече за теб, в сравнение с за колегата ти. Представи си по какъв начин ще се почувстваш, в случай че схванеш, че индивидът, който обичаш, интензивно те лъже в лицето и споделя жестоки неща пред приятелите си. Би ли останала в тази връзка?
7. Създаваш драма за тръпката
Ако започваш проблеми единствено, с цел да има драма, това е гадно. Може да си мислиш, че това поддържа пристрастеността жива, само че истината е, че по този начин връзката ви напълно скоро ще изгори.
8. Не можеш да пуснеш нещата
Откриваш ли, че повтаряш едни и същи неща още веднъж и още веднъж? Онези кавги или проблеми, които сте имали преди години, само че към момента превърташ в съзнанието си? Вероятно това се случва, тъй като имаш надълбоко вкоренени несигурности, които не се преглеждат. Ако искаш връзката ви да оцелее, би трябвало да се научиш по какъв начин да продължиш напред. Без амнистия връзката ви постепенно ще стартира да се разпада лека-полека, до момента в който не остане нищо, с изключение на двама необикновено нещастни хора.
9. Партньорът ти се опасява да бъде почтен с теб
Партньорът ти не може да ти каже неща, без да се тормози от реакцията ти? Отново проблем! Сдържаният ти яд и некадърност да поддържаш баланс не се дължат на това, че сътрудникът ти е вманиачен, а тъй като не знаеш по какъв начин да се държиш като възрастен. Ако сътрудникът ти не усеща, че може да бъде почтен с теб от боязън да не бъде охулен, той ще резервира тези усеща за себе си, до момента в който всичко не избухне.
10. Опитваш се да промениш индивида, с който излизаш, само че в никакъв случай не искаш да промениш себе си
В връзките и двамата би трябвало да растете и да се учите един от различен. Безусловното приемане е, несъмнено, част от любовта, само че животът, ученето и смяната през годините е здравословна и красива част от шерването на взаимния живот. Ако влезеш във връзка, мислейки, че ще промениш някого фундаментално и изцяло не желаеш да вършиме промени сама със себе си, имаш огромен проблем. Никой не е съвършен. Просто си токсична.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР