Да разбереш, че партньорът ти симулира оргазъм, може да бъде

...
Да разбереш, че партньорът ти симулира оргазъм, може да бъде
Коментари Харесай

Защо жените много често симулират оргазъм?

Да схванеш, че сътрудникът ти симулира оргазъм, може да бъде едно от най-ужасяващите неща за всеки мъж. Учени изясняват какво може да се крие зад това. Психолози откриха, че дамите, които вършат повече пари от половинката си, е два пъти по-вероятно да симулират оргазъм. Мъжете с по-ниска заплата, в сравнение с получава дамата до тях, може да имат „ нежно възприятие за неустрашимост “ заради стандарта, че би трябвало да изкарват повече.

В резултат на това се счита, че дамите общително се пробват да облекчат финансовата неустановеност на мъжа и да засилят егото му посредством преструване на оргазми по време на секс.

Според изследване от 2020 година съвсем една на всеки пет дами симулира оргазъм, като приблизително и мъжете, и дамите фалшифицират приемането на висшото наслаждение по време на сексуален акт по към четири пъти месечно. Жените могат да симулират оргазъм освен заради финансова причина, а и с цел да накарат мъжа да завърши по-бързо или от досада.

Новото изследване е водено от професор Джесика Джордан, психолог от Университета на Южна Флорида, и е оповестено в списанието Social Psychological and Personality Science.„ Жените дават приоритет на това, от което считат, че техните сътрудници имат потребност пред личните си полови потребности и задоволство. Когато обществото сътвори неосъществим за поддържане стандарт за неустрашимост, никой не печели “, сподели професор Джордан.

Според професор Джордан резултатите не би трябвало да се поясняват като виновност нито на мъжа, нито на дамата. Жените са карани да имат вяра, че тяхната работа е да пазят възприятието за неустрашимост на колегата си, като не му дават почтена полова противоположна връзка. Междувременно мъжете евентуално не вършат нищо, с цел да основат на дамата усещането, че честната полова връзка е добре пристигнала.

Наскоро специалистите се пробваха да разсеят известното разбиране, че симулирането на оргазъм е нещо неприятно – през 2019 година учените от Тексаския университет откриха, че подправянето на оргазъм в действителност може да усъвършенства половия живот на дамите и да е по-вероятно да стигнат до същински подобен.

Трейси Кокс, секс специалист, създател и психолог, сподели, че има плюсове и минуси да се преструваш, че получаваш оргазъм. „ Винаги е имало две школи за симулирането на оргазъм “, сподели тя. „ Лагерът „ в никакъв случай не го прави “ споделя, че в никакъв случай няма смисъл да симулираш оргазъм, тъй като по какъв начин сътрудникът ти би трябвало да знае по какъв начин да ти даде същински, в случай че не си почтен? Но има и лагер „ симулирайте, до момента в който съумеете “, който споделя, че подправянето в действителност може да ви помогне да получите същински оргазъм “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР