Да разбереш, че партньорът ти е изневерил, винаги е опустошително,

...
Да разбереш, че партньорът ти е изневерил, винаги е опустошително,
Коментари Харесай

Изневеряващият съпруг е подмамен да изрича истината на живо по радиото в бурен обмен

Да схванеш, че сътрудникът ти е изневерил, постоянно е опустошително, само че една жена разбра онлайн в ефир, до момента в който нейният влюбен брачен партньор плъх е бил подведен да издаде истината.

При бруталната замяна двама радиоводещи подмамиха мъжа да признае аферата си, откакто брачната половинка му имаше съмнения.

В бурното тестване брачната половинка се обади на детройтската радиостанция Channel 955 предаване „ Mojo сутринта “ и призна загрижеността си за брачна половинка си.

След това радиоводещите се обадиха на брачна половинка, като се преструваха, че му оферират безвъзмездни цветя за някой специфичен човек - и за огромен смут на жена си, той изиска да бъдат изпратени на любовницата му - всичко това онлайн в ефир със брачната половинка му слуша.

Пагубното разобличаване беше излъчено в ефир, защото брачната половинка чу мъжа си намерено да признава изневярата си. Фрагмент от диалога беше оповестен на страницата на радиостанцията в TikTok, където можете да чуете по какъв начин брачната половинка се обажда на домакините. Тя изясни по какъв начин е намерила...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР