Да растеш без баща е невероятно сложно, но ти си

...
Да растеш без баща е невероятно сложно, но ти си
Коментари Харесай

До момичето, което е израснало без баща: помни, че си обичана

 момиче-и-глухарчета

Да растеш без татко е необикновено комплицирано, само че ти си се родила задоволително мощна, с цел да спечелиш своята борба. Точно това ще ти помогне да оцелееш, макар болката.

Животът не ти изпраща нещо, с което да не можеш да се оправиш, по тази причина нещо, един път счупено, след това може да се възвърне. И даже в случай че сърцето ти е разрушено, не позволявай на това да ти скапе живота.

Не вини себе си за това, него го няма. Въпросът въобще не е в теб. няма значение за какво той си е тръгнал или за какво в никакъв случай не е бил до теб – не си отговорна за това. Ти си мечтана.

Не позволявай на себе си да станеш жестока. Трудно е да се отгатне по какъв начин ще ти повлия неговото неявяване, само че би трябвало да помниш, че си почтена, с цел да се бориш за себе си. Така че започни да се бориш за себе си. Събуждай се с мисълта за това, че си доста по-силна, в сравнение с мислиш. Ти си почтена.

Няма потребност да криеш болката или да се опитваш да бягаш от нея. Бъди открита и почтена със своите премеждия. Тъгувай, плачи, пиши, крещи – направи всичко належащо, с цел да пуснеш предишното. Само не се мъчи и не скривай раните си.

Прости му за цялата породена от него болежка и не чакай опрощение. Намери мощ в себе си да превърнеш тази болежка в изкуство. Позволи на тази болежка да те направлява и да те въодушеви, а не да удържи победа над теб. Ти си мощна.

Не се сравнявай с другите. Някои от твоите приятли могат да имат любящи татковци, които постоянно са до тях и това може да те кара да се питаш с какво си по-лоша от тях.

Може да започнеш да се съмняваш в себе си и да се питаш за какво не си заслужила да имаш любящ татко и какво не ти е наред. Но сравненията с непознатия живот заглушава силата на твоята магия. Никой различен не може да дефинира твоята стойност (постоянно си го повтаряй).

В света няма и в никакъв случай няма да има никой наподобяващ на теб. Затова стой да си губиш времето на вятъра, задавайки си безсмислени въпроси. Ти си специфична!

Не се опасявай да обичаш. Без подозрение ти се желае да защитиш сърцето си от по-нататъшни разтърсвания, само че не позволявай неналичието на татко да ти попречи да даряваш обич и съчувствие на другите хора. В света има хора, чиято обич към теб няма граници, условия и ангажименти. Затова не се затваряй в себе си. Ти си прелестна.

Не се съмнявай в своите благоприятни условия да живееш без неговата поддръжка, тъй като:

ти си мощна, 

ти си значима, 

ти си специфична, 

ти си обичана, 

ти си прелестна.

И в никакъв случай не забравяй, че не си сама. Повтарям, не си сама. Ти си обичана, през днешния ден и всеки ден.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР