Да работиш със сърце, за кауза, която обичаш и за

...
Да работиш със сърце, за кауза, която обичаш и за
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Няма нищо по-хубаво от това да работиш за любимия си отбор


Да работиш със сърце, за идея, която обичаш и за нещо, съумяло да ти даде толкоз положителни страсти през годините. Тези хора се назовават щастливци. А измежду тях е и помощник-треньорът на футболния ЦСКА Тодор Янчев.

През 2021 година той, като част от щаба на наставника Стойчо Младенов, се завърна в ЦСКА. Янчев облече за първи път алената фланелка като футболист през 2000 година, а с отбора от стадион „ Българска войска “ завоюва 3 пъти купата на България, един път Купата и два пъти Суперкупата на страната. През 2021 година той оказа помощ на „ алените “ да играят в първото издание на Лигата на конференциите.



„ Годината беше изпълнена с доста хубави моменти. Като се връщам, още в първия ден, когато получихме поканата да работим в ЦСКА, една еуфория ме обзе, все едно се връщаш в родния си дом. Лека-полека започнахме да се срещаме с момчетата, с тима като цяло. Влизането в Лигата на конференциите и този трогателен мач с " Виктория " Пилзен... Все хубави моменти. Можем единствено да бъдем удовлетворени от работата, която свършихме. Няма нищо по-хубаво от това човек да работи в България, още повече, когато става дума за обичан тим, какъвто е ЦСКА. Тук всичко е по-различно - хората, фамилията е близо, почитателите, които са ни подкрепяли като състезател “, сподели Янчев.

Снимка: Lap.bg


ЦСКА продължава в борбата за връщане на купата на стадион „ Българска войска “. Тимът изостава на 2 точки от водача „ Лудогорец “.

С присъщата си невзискателност Янчев проучва миналите 12 месеца.



„ В началото, като поехме тима, тайничко сме се надявали да реализираме този триумф. В края на годината, когато обърнем тил на обстановките, в които се намирахме, можем да бъдем доста удовлетворени и с горда глава. Ние сме максималисти, можеше и по-добре да се представим в Лигата на конференциите, само че пък другаде се представихме доста добре. Така че всичко е обикновено. Нещо, което се е случило, е трябвало да се случи. Не връщам лентите обратно и да диря други пътища. Българите сме споделили " Като се обърне каруцата, пътища доста ", тъй че би трябвало да сме положителни. Всяка една обстановка, която ни се коства недобра, има прикрит план и обръщение, което може да си анализираш “, безапелационен е той.

За идната година той си пожелава това, което е правил постоянно – да радва публиката. Е, не с топка в крайници, само че като част от обичаната си „ алена “ машина.

Снимка: Lap.bg


„ Любовта на хората и да съумяваме да ги създадем щастливи. Знаем, че футболът е обществен феномен. Игра е, само че тя значи доста за всички хора. Искаме тимът да бъде сполучлив, конкурентен на " Лудогорец " и дай, Боже да върнем шампионската купа на " Армията ". Това е клуб, който е откърмен с концепцията да побеждава и триумфите са го съпътствали от основаването “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР