Да работиш от уюта на собствения си дом може да

...
Да работиш от уюта на собствения си дом може да
Коментари Харесай

Свързване и производителност, където и да сте, със системата X80-5G Wi-Fi Deco Mesh System

Да работиш от уюта на личния си дом може да е изглеждало като далечна идея преди няколко години, само че в този момент е част от живота на мнозина. С тази смяна потребностите на хората, изключително за непоклатимост на мрежата, скорост на сърфиране и еластичност, се усилиха. Дори в свободното време нуждата от мощна връзка, ниска инертност и отбрана на данните се трансфораха във значими условия. И по този начин, в отговор на тези провокации се появи системата, първият артикул в портфолиото на TP-Link с 5G технология, кадърен да извършва голям брой функционалности, като в същото време се грижи за обезпечаването на постоянна връзка и еластичен мрежов достъп.

Гъвкавостта е придобила нови измерения и хората желаят да изпитат повече, даже когато става въпрос за това къде работят. Така Deco X80-5G Wi-Fi Mesh System дава опция на всеки да има работно пространство със страхотна панорама, без значение дали е в планината, край морето или просто измежду природата, без компромис с качеството.

Гъвкавостта е основна

Независимо дали приказваме за еластичност на мрежата, която разрешава на потребителя да избира сред 4G, 5G или закрепен интернет достъп, или тази, предлагана от Mesh система, която ще покрие всички области, без спирания, с адаптивен път и самолечение, без значение къде се намира потребителят, това е думата, която може сполучливо да опише функционалностите и преимуществата, които предлага.

Независимо дали избират чистия планински въздух или жаркото слънце на морето, потребителите ще могат да работят, учат, редактират или качват материали от където пожелаят. Всичко, което би трябвало да създадат, е да включат своята SIM карта в Deco X80-5G Mesh System или мрежов кабел, и Wi-Fi 6 Dual-Band ще им обезпечи скорости до 4804 Mbps (в честотната лента 5 GHz) и до 1148 Mbps (в честотната лента 2,4 GHz) за постоянен, първокачествен интернет.

Висока продуктивност, ниска инертност и лесна апаратура

Оборудван със Sub-6 GHz 5G технология, той предлага на потребителите скорости на евакуиране до 5GB в секунда, до 33 пъти по-бързо от 4G LTE. Нещо повече, модулите Deco работят дружно, с цел да образуват единна Wi-Fi мрежа с едно име и ключова дума, която покрива повърхност от до 270 m2 и разрешава на над 200 устройства да се свързват по едно и също време, като всички се радват на постоянни връзки и ниска инертност от единствено 1 милисекунда.

Инсталирането е елементарно, като приложението TP-Link Deco управлява процеса на конфигурация. Установяването на интернет връзка е също толкоз елементарно. Всичко, което потребителят би трябвало да направи, е да сложи SIM картата в специфичния порт или интернет кабела в един от Ethernet портовете, 2.5G и 1G, което ще генерира постоянни връзки и в двата случая, тогава те могат да се насладят на 5G връзката и услугата VoLTE. Така потребителите ще могат да употребяват интернет от всяко място, без значение дали мястото има мрежов кабел, както и телефонни услуги.

Сигурност и надзор за безпроблемно сърфиране

Независимо дали приказваме за сигурността на персоналните данни, или непредвидени обстановки, като да вземем за пример загуба на кабелна интернет връзка, предлага благоприятни условия за покриване на тези обстановки.

Благодарение на TP-Link HomeShield и протокола WPA3, данните на потребителите постоянно ще бъдат предпазени с най-новите функционалности за безжична сигурност за доста мрежи и устройства. Нещо повече, функционалността за преход при срив се грижи за стабилността на връзката, тъй че автоматизирано ще превключва устройства, свързани към Deco X80-5G към 4G или 5G мрежа, тъй че потребителите да могат да се насладят на безпроблемно сърфиране.

Когато става въпрос за надзор, можем да се позовем както на вградената функционалност за наставнически надзор, която може да блокира неуместно наличие или да ограничи времето, прекарано онлайн, по този начин и на приложението Deco, което разрешава на потребителите да преглеждат свързани устройства, да ги приоритизират или да основават мрежа от посетителите. В допълнение, с подробните доклади, които Deco X80-5G дава, потребителите ще имат достъп до информация за времето, прекарано онлайн, хронологията на сърфирането, както и статистически данни за обвързваните устройства, с цел да получат обзор на своите потребителски привички.

Системата Mesh Deco X80-5G е устройството, което има за цел да унищожи бариерите на мястото, което би трябвало да назовем работно пространство, предлагайки впечатляващо качество на връзката и неограничени благоприятни условия.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР