Да публикуваш управленската си програма в месеца, в който почти

...
Да публикуваш управленската си програма в месеца, в който почти
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Неграмотна е нацията, след като имаме такива премиери

Да публикуваш управническата си стратегия в месеца, в който съвсем всички хора са в отпуск, да демонстрираш предпочитание за осъществяване на стратегия откакто към този момент си сключил съдружно съглашение, приказва за отблъскване на номера. Това разяснява пред Фрог нюз политологът Арман Бабикян.

Нормалната логичност е един кабинет да пристигна на власт с стратегия, зад която застава, с цел да може когато един парламент гласоподава в интерес на едно държавно управление да знае, че не гласоподава просто поради удоволствието на един човек, или от съчетанието от ползи на няколко партии с лични назначения по обособени министерства, а гласоподава за осъществяването на политически план за стратегия за ръководство.

Очевидно България като парламентарна република за следващ път избра кабинет, който е координиран на база кой има повече хора в Народното събрание и кой на кого е приветлив.

Програмата на Реформаторите беше голям ферман. Някои сподели ли каква част от тези точки са изпълнени и каква част не. Някой сподели ли за какво не са изпълнени? Същото наблюдавахме с по-предното държавно управление. Никой няма желание да осъществя точките от управническата стратегия. На власт сме поради самата власт, а дали ще се случи нещо от обещаното, е все тая. Понеже към този момент никой не има вяра в това и никой не държи сметка.

Факт е, че суверенът в лицето на българския народ и Народното събрание като негов представител също не демонстрират най-малък интерес да видят дали една управническа стратегия се извършва. Нито един депутат от ръководещата партия не изпитва срам, с цел да попита от името на своите гласоподаватели дали точка Х е изпълнена, по кое време ще се извърши, за какво не се извършва и по какъв начин по този начин не е планувана в бюджета за следващата година.

От време на време се появява един напечен човек, който изяснява, че няма безработица, и че не работят мързеливите и необразованите. Неграмотна е нацията откакто имаме такива министър-председатели. Когато 2 млн. души са се изселили от тази страна, тъй като или няма работа, или няма правдивост, или няма бъдеще за децата, е елементарно да се похвалиш с липса на безработица. След няколко месеца можеш да се похвалиш, че към този момент няма престъпност. Накрая може да се похвалиш, че в страната са останали единствено членовете на ГЕРБ. Това е цинизъм.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР