Да простиш и да продължиш напред е едно от най-сложните

...
Да простиш и да продължиш напред е едно от най-сложните
Коментари Харесай

Трите зодии, които трябва да простят на враговете си

Да простиш и да продължиш напред е едно от най-сложните умения, на които, за жалост, не всеки от нас се е научил към момента.Този развой е комплициран и ни носи огромна вътрешна битка. Причината е, че по едно и също време знаем, че прошката ще ни освободи, само че в това време посредством нея наподобява, че като че ли сме оставили някой, който ни е навредил, безнаказан и свободен. Това обаче надалеч не е по този начин.

Да простиш на някого е като да изхвърлите боклука – не бихте държали боклука си в близост, нали? Така че, вместо да го оставите да се скапва, вие признавате на себе си, че би трябвало да си отиде и го пускате в кошчето. Същото е прошката – освобождението от наличието на някой различен, без значение какво е  направил, с цел да извършите своя личен живот по-добър и да дадете късмет да бъдете щастливи.

Има три зодии, които се нуждаят от това да дадат амнистия на враговете си, защото единствено по този метод ще се почувстват щастливи и ще спрат да живеят в предишното. Ето кои са те:

Лъв

Вие не спадате към хората, които обича да бъда ядосани за прекомерно нескончаем интервал от време – и не вършиме това поради някой различен, а поради себе си. Просто не ви харесва възприятието да бъдете и да останете гневни, тъй като знаете, че това лишава прекалено много сила и след известно време ще забравите даже какво ви е подразнило.

Въпреки това, от време на време може да изпаднете и в положение, в което да осъзнаете, че сте били съществено афектирани от един или повече хора и да поискате възмездие. Това предпочитание да си върнете на някого е от Навлизате обаче в интервал от живота си, в който просто би трябвало да продължите напред. Всичко в тялото ви споделя да пуснете предишното да си отиде и вие сте приказва да послушате този собствен интуиция. Знаете какво е прошката и сте подготвени да я дадете. Просто от време на време да си тръгнете ви слага в доста по-добра позиция, в сравнение с да останете гневни за цяла безкрайност.

Козирог

Вие можете да продължите напред, единствено в случай че преди този момент сте споделили непосредствено всичко, което е в мозъка ви, без двуличие и заобикалки. Това е вашето всекидневно положение – в случай че вашият зложелател или врагове са научили какво в действителност мислите за тях и то от вас самите, а не от други хора — това е всичко, от което имате потребност, с цел да продължите.

Не сте от тези, които ще разрешат на негодуванието да ги обземе, тъй като това би източило цялата ви сила и сте задоволително умни, с цел да знаете какъв брой доста ви е нужна тази сила, с цел да я вложите в положителни неща. Така че в този интервал ще бъдете изключително щастливи да простите на тези, които са постъпили зле с вас., че природата ще се погрижи те да получат заслуженото си. Ако врагът ви не е научил урока си до момента, ще го направи и това ви дава убеденост да продължите напред.

Риби

Това, което знаете за себе си, е, че би трябвало да предприемете огромни стъпки, с цел да запазите душeвността си. Осъзнавате, че в случай че прекарате още даже една секунда в мисли за вашия „ зложелател “, това ще ви побърка и ще избухнете. А вие не желаете това в живота си, тъй че знаете какво би трябвало да извършите – би трябвало оставите тези хора в предишното си, без значение какво са създали те. Това се назовава амнистия и е време да я дадете и вие. Не поради тях, а поради себе си.

В последна сметка враговете ви към този момент са ви създали злините и не може да измененията случилото се сред вас. Няма с тази ненавист всеки ден и цялото ви битие да е с мисъл за тях. Всичко, което вършиме, е да се пострадване в името на мразенето на врага си. Затова излекувайте сърцето си и дайте късмет на новия си живот, изпълнен с положителни мисли, благополучие и обич.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР