Да променим правилата така, че мутренско управление да не бъде

...
Да променим правилата така, че мутренско управление да не бъде
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще предложим концепция за борба с корупцията

Да променим разпоредбите по този начин, че мутренско ръководство да не бъде допустимо. Това съобщи ръководителят на парламентарната група " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова в първия ден на 45-ия парламент.

Първата стъпка съгласно нея е изваждане на мутрите от ръководството. Тя настоя за избор на нов основен прокурор и нови регулатори, цялостна проверка на корумпирани ръководство.

Тя осведоми, че " Изправи се! Мутри вън! " ще внесе законопроект за комисия по проверката. Да променим разпоредбите по този начин, че мутринско ръководство да не бъде допустимо,призова Манолова. Тя посочи, че би трябвало да бъде въведено машинно гласоподаване, електронно отдалечено гласоподаване в чужбина и въвеждането на изборен регион за чужбина. Ние сме подготвени да предложим цялостна идея за битка с корупцията, акцентира Манолова.

Манолова съобщи, че " Изправи се! Мутри вън! " през днешния ден ще внесе промени в Закона за персоналната помощ, а на следващия ден - в Закона за колекторите и Закона за частния банкрут. " Ще настояваме за неотложно издание на Плана за възобновяване и резистентност, както и да бъде изслушан премиера за възобновяване и резистентност. Ще предложим нов имунизационния проект, в който ще бъдат приоритет възрастните и болните ", сподели Манолова.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР