Да, Продължаваме промяната са отрочета на Радев и не го

...
Да, Продължаваме промяната са отрочета на Радев и не го
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Всички политически проекти, които Радев прави са за сметка на БСП


" Да, " Продължаваме промяната " са отрочета на Радев и не го споделяме ние, а Стефан Янев. Той сподели - тези са хората, които ще трансформират България и аз ще застана зад тях. За страдание обаче, тези хора се разграничиха от Радев. Надявам се по същия метод и бъдещите отрочета на Радев да се разграничават от него, тъй като всичко, каквото се прави, то се прави за сметка на Българска социалистическа партия. " Това съобщи Георги Свиленски на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Много хора работеха за това Българска социалистическа партия да няма 40 или 50 народни представители, а да имат 26. С 26 народни представители няма по какъв начин да предложиш не прогресивно подоходно облагане, минимална заплата не можеш да предложиш. Необлагаем най-малко не можеш да предложиш. И в този момент да ни го вменявате като нещо, което не сме създали или нещо, което да заложим като изискване, то занапред мога да ви кажа - просто да кажем, че не желаеме да участваме в ръководството. Защото това залагане значи това. Трябва да бъдем откровени с българските гласоподаватели. Ако българските гласоподаватели желаят прогресивно облагане, дано да гласоподават за Българска социалистическа партия и ще го получат ", сподели ръководителят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

Той бе безапелационен, че няма обезличени червени линии на Българска социалистическа партия. " Това, което сме споделили, нищо не е прескочено. Друг е въпросът, че някои от нас или около нас споделят какъв брой сме били прескочили алените линии и не стопират да го приказват. Включително и президента Радев през вчерашния ден - че сме били изнасяли оръжия за Украйна. Той е главнокомандващ на армията и президент на страната и в случай че той не знае, че не изнасяме или по какъв начин се изнася, аз би трябвало много по-малко да знам. Или държанието ни за Северна Македония. Каква алена линия сме прескочили? Какво беше записано - до момента в който не бъдат изпълнени изискванията, договарянията няма да започват. Да, Народното събрание взе решение, само че договарянията няма да започват ", уточни той.

Top of Form


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР