Да пробиеш в Холивуд не е особено лесно, защото понякога

...
Да пробиеш в Холивуд не е особено лесно, защото понякога
Коментари Харесай

Джона Хил променя името си

Да пробиеш в Холивуд не е изключително елементарно, тъй като от време на време се изискват десетки функции, до момента в който се хората стартират да те разпознават.
 Джона Хил, пушенето и какъв брой мъчно е да се откаже от него артистът
Трудното ново начинание на Джона Хил

Актьорът ще води още по-здравословен метод на живот

Понякога обаче е нужна единствено една-единствена, с цел да научи целият свят за твоето име. При Джона Хил не можем да кажем, че пробивът е пристигнал с една роля, а по-скоро е плод на непрекъснати старания.

Факт е обаче, че той е едно от най-разпознаваните лица в Холивуд, като даже държи един много отрицателен връх - за най-вече псувни и хули, произнесени на екран. Нещо, с което Самюел Л. Джаксън сигурно не е склонен.
 Снимка 598108

Актьорът, както значително други негови сътрудници, в действителност е стана известен с фамилия, която в действителност не дава отговор на същинската му. Джона Хил Фелдщайн е цялото име на артиста от " Вълкът от Уолстриийт ", само че през цялото време на кариерата си е решил да употребява за фамилия своето презиме.

Но това няма да бъде единствено за пред света. Според Today, Джона Хил е подал документи в съда, съгласно които желае да направи Хил своя публична фамилия. Съдът би трябвало да се произнесе през януари, само че това надалеч не е първият път, в който се случва сходно нещо.
 Джона Хил, паник офанзивите, тревогата, филмът му Stutz и за какво ще спре с обществените изяви
Защо Джона Хил ще се покрие

Ето какво стои зад решението на артиста

Съвсем неотдавна различен артист - Арън Пол, напълно публично смени семейството си на Пол и пред закона, тъй като точно с нея доби известност, а не с рождената си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР