Да привлечете вниманието на някого не всеки път е лесна

...
Да привлечете вниманието на някого не всеки път е лесна
Коментари Харесай

4 начина да привлечете вниманието на Водолей

Да привлечете вниманието на някого не всякога е лесна задача. Особено това важи в случай че става въпрос за човек от зодия Водолей. Дайте късмет на мъжа Водолей, в случай че търсите занимателна, фриволна и безгрижна връзка, която може просто да ви изненада и да се трансформира в нещо по-сериозно. Традиционните техники за съблазняване няма да работят върху мъжа Водолей, само че той ще се размекне, в случай че го впечатлите с интелекта си.

За страдание да спечелите мъж Водолей не е толкоз елементарно, тъй като тази зодия не се влюбва елементарно. Независимо от това, откакто съумеете да привлечете вниманието му, може да сте в една от най-хубавите връзки, които в миналото сте имали. Просто би трябвало да се справите с компликациите първоначално. Веднъж съумеете ли, ще бъде по-лесно.

Не би трябвало да се отпускате и да разчитате той да свърши главната работа. Бъдете деликатни и поредни в дейностите си. Помнете, че процеса по впечатляването на някой с тази зодия не е спринт, а маратон. Затова отдайте цялото си внимание на тези хора.

 да привлечете вниманието

Ето 4 метода да привлечете вниманието на Водолей към вас:

Позволете на вашия свободен дух да блесне

Не забравяйте, че мъжете от зодия Водолей елементарно се отегчават. Така че в случай че желаете да привлечете вниманието на хора, родени под този знак, покажете им своята спонтанна страна. В по-голямата си част Водолеят желае жена, с която да се забавлява и да се впуска в завършения. Още по-добре е, в случай че не чакате той да ви предложения. Вместо това предложете нови и вълнуващи неща, които вие и вашият сътрудник бихте могли да вършиме дружно. Това несъмнено ще го заинтригува. Затова пробвайте да изкарате нещо непринудено от себе си. Това е най-привлекателното в една връзка.

Покажете своята странна страна

Човек, който мисли, работи, облича се и така нататък ексцентрично и не се срами от своите ексцентричности, мощно притегля интереса на мъжа Водолей. Така че, намерете своето само по рода си качество и го покажете пред обичания си от тази зодия. Това е нещо, което той няма да откри във всяка жена. Затова можем да определим тези странности като неповторими. Използвайте ги. Това несъмнено е метод да привлечете вниманието му.

Бъдете самостоятелни

Мъжете от зодия Водолей са привлечени от дами, които са самоуверени и сполучливи сами по себе си. Чувствайте се свободни да се концентрирайте върху себе си, до момента в който към момента преследвате този човек. Това ще провокира техния интерес. Покажете му, че към този момент имате свои лични цели и че той ще би трябвало да работи интензивно, с цел да стане един от тях. Няма нищо по-привлекателно от жена, която може сама да се оправи с живота. Това също е сигурен метод да привлечете вниманието му.

 да привлечете вниманието

Не изисквайте голямо внимание

Мъжете Водолей са привлечени от самостоятелни дами, които могат да се оправят сами през множеството време. Той ще ви държи на една ръка разстояние, в случай че се държите нуждаещи се, без значение дали финансово или прочувствено. Със сигурност упованието на прекалено много от него когато и да е ще го накара да избяга при някоя друга, намалявайки каквото и привличане да изпитва към вас. Мъжете от тази зодия ценят персоналното си пространство и дамите, които им носят вътрешен мир. Този човек няма да търпи някоя дама, която му звъни непрекъснато или не позволява той да прекарва време с приятелите си.

И още, с цел да привлечете вниманието на Водолей…

Един мъж от зодия Водолей търси обич и самостоятелност. От това какъв брой студен и дистанциран е той или какъв брой нетрадиционни са неговите любовни черти може да стане ясно дали връзката има бъдеще. Той, въпреки това, рядко се впуска в сантиментална връзка. Водолеят се нуждае от време, с цел да види дали се справяте със задачата. Би предпочел да бъде самичък, в сравнение с да се обвърже с някой, който не му е еднакъв интелектуално или за който има вяра, че не може да бъде другар. Това са най-хубавите способи да привлечете вниманието му.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР