Да припомня очаквания ред на пречупване на трендовете. Пречупване на

...
Да припомня очаквания ред на пречупване на трендовете. Пречупване на
Коментари Харесай

ИЗТРЕЩЯВАНЕ: Математикът Витанов казва как да излезем от пика

Да напомня упования ред на изкривяване на трендовете. Пречупване на тренда на повишаване на новите случаи, изкривяване на тренда на повишаване на заетостта на болничните кревати, изкривяване на тренда на високата смъртност.

Първите два от тези трендове би трябвало да се пречупят, с цел да излезем от пика. Пикът на високата смъртност ще се пречупи финален.

Тоталното изтрещяване е на математика проф. Николай Витанов във фейсбук, който към този момент иззе функционалността на медиците със своите псевдо експертни препоръки.

Състоянието на нещата в лечебните заведения. Това е, което ще е главното през тази седмица. Системата върви по заложената траектория: няма претъпкани лечебни заведения.

Очакваният напън върху здравната система се случва и ще продължи, обаче са налице първи признаци, че това е максимума на натиска. Пречупването на тренда наближава бавно, означи той.

Смъртността - и тук системата се движи съгласно упованията. Това е последният тренд, който ще се пречупи. Очакванията са това да стартира да става във втората половина на февруари. Към края на месеца, заключи математикът.
ТЕМА преди 56 минути 516 преди 1 час 307 преди 2 часа 976
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР