Да припомним, че Евгения е третата съпруга на олигарха. Първата

...
Да припомним, че Евгения е третата съпруга на олигарха. Първата
Коментари Харесай

Побеляхме! Изплува Черното Минало На Банев! Забременява Жени С Неговото Извънземно Днк, За Да Оправи България!

Да напомним, че Евгения е третата брачна половинка на олигарха. Първата му жена през днешния ден има салон за хубост и съгласно осведомени е в положителни връзки с Банев.

Втората – Дочка, умря от рак, а малко след гибелта й предприемачът от Любимец се ожени за третата си брачна половинка Евгения, с която върти обич дълги години. Олигархът Николай Банев избира епистоларния род, с цел да обясни връзките си с втората си брачна половинка Дочка. Развратните му похождения с млади служителки от холдинга и най-много връзката с Евгения, бъдеща трета жена на новоизлюпения предприемач, са обществена загадка.

Относно любовния си живот Банев е непознат на всякаква поверителност, споделят някогашни негови подчинени. Те са надълбоко уверени, че той е имал мощна взаимозависимост от с*кса и дамите. Както и от психотропните субстанции, които са му давали нечовешка активност.

В годините на огромния напредък за Банев, т.е. на усиленото прилапване и рязане на скрап на най-големите фабрики, в неговата глава се ражда концепцията да направи банка за спермата си. Той смятал, че има неповторими човешки качества и те би трябвало да се предадат напред в поколението. Обяснявал, че в случай че се народят синове и дъщери с неговото ДНК, България ще дръпне бързо напред. С други думи, нищо автентично – нацистката концепция за „ чиста раса ” в прочит на философа от Любимец.

За задачата синът на най-младия деен герой от Хасковско възнамерявал напълно съществено да направи банка със своето семе. Щял да го подари изцяло гратис, за добруването на народа и с него да се оплождат инвитро млади дами, подготвени да народят армията от дребни „ генийчета ”. Да, звучи като анекдот и подправена вест, само че е изцяло действително! Банев даже подбрал няколко души за комисия, която трябвало да оцени на кастинг най-достойните кандидат-майки. „ Николай развиваше концепцията за банката за сперма изцяло съществено, освен това освен пред Дочка, само че и пред чиновници в холдинга – изясняват източниците ни. – Човекът още тогава беше подготвен за обзор при психиатър, само че не намерихме куража да го заведем. Той си вярваше на мегаломанските нелепости. ” В края на 90-те години Банев среща атрактивната Евгения и стартира да прекарва с нея от ден на ден време в страната и в чужбина, като подценява законната си брачна половинка Дочка. Въпросът за развода е на дневен ред.

Ямболската поетеса не желае да дели мъжа си с „ Чернилката ”, както назовава следващата държанка на Банев.

Заплашва го да постави завършек на брака им. „ Уикенд ” неотдавна разгласява писмото на обезверената брачна половинка с предлагането й за разлъка. Банев й дава отговор с писмо след близо година – през октомври 2001 година Написва го в персоналния бележник на Дочка.

На една от страниците тя е отбелязала, че в 18 часа би трябвало да бъде на родителска среща, а той разяснява, че е „ прелестна и виновна майка ”. Банев имал единствено една, само че доста сериозна причина да държи на брака си с Дочка - страхът да не дели благосъстоянието си с нея.

Богатство, за което прочее и тя, и той двамата нямат нито професионален опит, нито нужното обучение, хрумвания и отговорност. Богатство, което им е безусловно харизано по партийна линия, тъй като са комфортни, послушни и подвластни, някогашни фрагменти на комсомола, пръкнали се от нищото. Дочка идва от Ямбол в София, тъй като е снаха на почитан офицер. По обучение е педагог-дефектолог, а първият й брачен партньор е доктор, умрял от алкохолизъм.

Банев, както е известно, също се изнася към столицата, тъй като е наследник на деен герой и шурей на шеф на цех в Харманли. Той пък е приключил българска лингвистика, само че все пак позволява съществени правописни неточности. Публикуваме писмото на Банев не от голо любознание към моралната мизерия на одиозния предприемач, а с цел да се види в ръцете на какви нищожества беше хвърлена страната и за какво през днешния ден сме най-бедните в Европа.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР