"Да премахнем езичеството от медицината", така започва постът на Волен

...
"Да премахнем езичеството от медицината", така започва постът на Волен
Коментари Харесай

Сидеров скочи срещу Хипократовата клетва. За него е безумно лекар християнин да се кланя на чужди религии

"Да премахнем езичеството от медицината ", по този начин стартира постът на Волен Сидеров  Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български политик и публицист, водач на крайнодясната националистическа, водач на "Атака " във Facebook.

"С тази обява желаеме да предизвикваме разискване и въвеждане на православен обет, който лекарите християни да поставят при дипломиране вместо езическата Хипократова клетва! ", написа Сидеров във Facebook и изяснява, че хипократовата клетва принуждава лекари християни да се кълнят в непознати божества нарушавайки втората Божия заповед - "Да нямаш други богове с изключение на мене ".

"С това лекарите християни не получават благословия от Иисус Христос в тази комплицирана и виновна задача да лекуват хората и това е една от аргументите да има доста лекарски неточности и корупционни практики в тази област! Хипократовата клетва би трябвало да остане, като част от международната просвета, а на нейно място да бъде даван обет от лекарите по текст съгласуван и построен напълно на православна основа върху Библията! Това ще внесе отговорност в дейностите на лекарите, ще понижи лекарските неточности и корупцията и лекарското съсловие с този обет ще получи благословията на Господ Иисус Христос, с цел да имат оптималната успеваемост в лекуването!

Примери за лекари православни, които освен успяваха с медицински знания, а и безусловно вършеха чудеса в тази област, като Света Екатерина, Свети Харалампий, Свети Лука Войно Ясенецки и други са доста!

Обръщаме се към всеки, който чете тази обява да намерения и предложи логичен текст за обет, който да дават лекарите върху Библията вместо Хипократовата клетва и като обсъдим дружно да изберем най-хубавия вид и от там предизвикваме публично да се наложи в лекарската процедура! В последваща обява ние също ще предложим текст на лекарски обет за разискване! Да даде Бог на всички мъдрост да намерим най-хубавото решение, като това ще бъде началото на доста промени, които би трябвало да бъдат инициирани в региона медицина и законодателството обвързвано с нея, съобразени с Божиите Закони, Правила и Подредби! Бог да ви благослови! Амин! ", написа още той в поста си в обществените мрежи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР