Да предположим, че вие сте семейство от двама възрастни и

...
Да предположим, че вие сте семейство от двама възрастни и
Коментари Харесай

Как да изберем книга за всеки в семейството? Пет страхотни идеи

Да предположим, че вие сте семейство от двама възрастни и двама разнополови младежи, а с малко повече шанс ви следва взаимна отмора през лятото. Дори нечетящите през годината намират време за книга по време на ваканцията, тъй че ето какво предлагаме за вашия дребен тим.

Всички обичат кримки и има една, за която може и да се изпокарате, само че умерено - къса е и се чете на един мирис, тъй че няма да се чакате доста. „ Игра за петима “ на Марко Малвалди ще ви придвижи в курортно градче на красивата Тоскана, а заплетената престъпна история ще успее да ви изненада и да ви разсмива в това време.



Ако мъжката част от фамилията обича да гледа сериала за шериф Лонгмайер, несъмнено ще хареса и „ Студено ядене “ от Крейг Джонсън – подстрекател на тв-поредицата за шерифа от Уайоминг и неговия сътрудник индианец. И тъй като шерифът се трансформира в супер воин, а книгата предлага и неизбежната за всеки същински трилър любовна история, книгата може да допадне и на нежния пол.



По-подходяща за дами е „ Всичко, което не ви споделих “от Силест Инг – както тийнейджърки, по този начин и майки. Също книжовен трилър, книгата споделя история, в която родители и младежи са основните настоящи лица, а около престъпната конспирация споделя и доста човешки неща за взаимоотношенията в тази сложна възраст.



Истинска любовна история, учредена на действителни събития, споделя и книгата „ Утринна тресчица “ от унгареца Петер Гардош - книга, която подхожда на всички възрасти и освен това може да е много възпитателна за най-младите.



И най-после – нещо единствено за младежи. Романът „ №9 “ от младата инструкторка по йога Нора Пенчева е тъкмо за тях. Светът на плеймейтки и баровци се пресича със света на осакатено от рядка болест момиче. Внимание! Има циничен език. Но умерено – общото обръщение е морално и сантиментално, а най-после любовта и положителното побеждават.



Всички книги могат да бъдат поръчани с безвъзмездна доставка от уеб страницата на издателството: www.avliga.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР