Да предположим, че сте отишли на морето или вилата. Куфарът

...
Да предположим, че сте отишли на морето или вилата. Куфарът
Коментари Харесай

Прическа за плаж или вила: как да носите кърпа за глава или шал, за да изглеждате стилни и красиви

Да предположим, че сте отишли на морето или вилата. Куфарът е събран, всичко, от което се нуждаете, е вътре. Пристигнахте и решавате да отидете на плаж.

И в този момент дано да си напомним по какъв начин нашите майки ни споделяха, когато бяхме дребни “Сложи си шапка, забрадка, панама, че ще ти напече главата! ”

Не знам за вас, само че не можех да ги претърпявам. Струваше ми се, че наподобявам смешно ;).

Но, когато пораснах, аз самата влизах в магазини, където се продаваха шапки. Знаете ли, че въпреки всичко ми печеше на главата и до вечерта се усещах отпаднала, и не дай си боже да бях имала и безоблачен удар.

Така че шапките са нужни. Избрах забрадка за себе си. Може и по-малка, а може и по-голяма. Как да ги носите, можете да видите на фотосите.

Най-успешният, съгласно мен, вид е, когато си вършиме невисок кок и покривате цялата „ структура “ с забрадка. Оказва се, че е толкоз сантиментално и сладко, че сама се харесах в огледалото!

1,

2,

3,

Ако не ви харесва този метод, можете да изобразите по-сложна конструкция…

4,

5,

Важното е кърпата да бъде направена от естествена материя и, по опция, от ослепителен цвят – този, който ви отива.

От себе си ще прибавя, че копринени шалове, несъмнено, са доста красиви, само че на главата се плъзгат и постоянно подло падат в най-неподходящия миг. Така че най-хубавото е от памук!

6,

7,

8,

9,

С кърпата се разбрахме. Но какво да вършим с прическата?

Проверено е през годините – най-хубавото е, когато косата е събрана в кок, може невисок, само че може и висок. Аз използвах и крем за коса, с цел да не е толкоз пухкава.

За плажа кокът е най-хубавият вид – и да плуваш не ти пречи, и изглеждаш доста хубаво (вече съм направила умозаключение, разглеждайки фотосите си от почивката).

10,

Не харесвате кок? Тогава може плитка! Само че не 2 плитки, като в учебно заведение, а нещо по-готино!

11,

12,

И в случай че отивате на плаж без шапка, тогава използвайте гел за коса – комфортно и доста стилно! Проверено е!

Косата ще би трябвало да се мие всекидневно, на морето това е наложителна точка. Нали разбирате – морската вода, пясъкът, които безусловно ще залепват към косата.

Същите точки важат и за вилата. Поливането или плевенето на лехите, когато косата ти „ влиза “ в очите, е доста неприятно. И това се удостоверява от персонален опит…

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР