Да правиш секс в риалити формат през 2004 г. си

...
Да правиш секс в риалити формат през 2004 г. си
Коментари Харесай

От първия секс в БГ риалити до дубайска принцеса: Какво се случва със Зара Big Brother?

Да правиш секс в риалити формат през 2004 година си беше революционно, а в историята по този параграф вечно ще остане Зара от Big Brother. 

Участниците от първото издание на формата вечно ще си останат звезди у нас, а Зара, която беше едвам на 19 тогава, към този момент е дама, която от дълго време не живее в България. 

Виж още: Плеймейтка или чалга звезда: Лучия Бартоли замязя на оборотна софиянка

Зара е избрала за собствен дом Дубай, където се развива като йога инструктор, мотиватор, а в изявленията ѝ онлайн постоянно визира тематиката за опазването на планетата. 

Въпреки това обаче риалити звездата не се пази от светските удоволствия и постоянно с приятелки отскача на някое празненство в арабския мегаполис.

В персонален проект Зара е запазила семейството на някогашния си брачен партньор. Тя беше омъжена за австралиец, само че след развода тя стартира да обикаля света и в профила ѝ гледахме красиви гледки от Шри Ланка, Бахрейн и Бали. 

Виж още: Няма ледена кралица, има мразовит крал! Гого от " Игри на волята " сподели по какъв начин се гради психика 

В момента Зара пази персоналния си живот за себе си, а в случай че я последвате в Instagram, елементарно ще се мотивирате да се обърнете към здравословния метод на живот и здравословното хранене. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР