Да, правилно прочетохте. ChatGPT създаде приложение за iPhone, което носи

...
Да, правилно прочетохте. ChatGPT създаде приложение за iPhone, което носи
Коментари Харесай

Първото приложение създадено от ChatGPT е вече налично в Apple App Store

Да, вярно прочетохте. ChatGPT сътвори приложение за iPhone, което носи името 5 Movies, а най-интересното е, че то е утвърдено от Apple и е налично в App Store.

Всички знаем какъв брой кадърен е ChatGPT в реалност, а с въвеждането на новия езиков модел GPT-4, опциите му се усилиха десетократно, тъй че не е нужно да споделяме, че чатботът с изкуствен интелект е по-способен от всеки път. Току-що беше показан един от най-хубавите образци за неговите благоприятни условия.

Мортен Питърсън, който е самостоятелен разработчик на приложения за Mac, управлява ChatGPT в процеса на създаване на приложението. С неговите упътвания моделът с изкуствен интелект сполучливо създава приложение за препоръчване на филми, което просто работи. Най-важното тук е, че разработчикът даже не е трябвало да поставя доста старания в процеса.

Според Мортен, изкуственият разсъдък се е нуждаел единствено от условията, т.е. Мортен просто е споделил на ChatGPT какво желае. С помощта на елементарни подсказки Мортен е съумял да получи код, който е претендирал почти от 2 до 5 % ръчно шифроване. Всъщност, съгласно разработчика, изкуственият разсъдък даже е бил в положение да поправи неточности, откакто Мортен е вмъкнал известията за тях в полето за подсказки.

Трябва ли разработчиците да се опасяват от ChatGPT?

Мортен не вижда опасност в лицето на ChatGPT и качествата му за писане на код. Да, за първи път ChatGPT основава приложение, което минава критериите на Apple App Store, само че вместо да се опасява, той има вяра, че благодарение на изкуствения разсъдък ще може да прави нещата по-бързо от преди и това, което в действителност има значение за него, е, че ChatGPT е съумял да му помогне да сътвори потребен програмен продукт, който може да реши действителен проблем.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР