Да, познавам Бойко Борисов. Не сме в близки отношения със

...
Да, познавам Бойко Борисов. Не сме в близки отношения със
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Да, познавам Бойко Борисов, по-скоро сме се виждали по работа

" Да, познавам Бойко Борисов. Не сме в близки връзки сигурно, през годините съм взела участие в някакви акции за деца на починали чиновници на Министерство на вътрешните работи и по-скоро сме се виждали по работа. "

Това сподели в студиото на Ивайла Бакалова, Мис България 2001 и водещ очевидец по делото " Барселонагейт ".

" Борисов на моменти не познава и доста близка част от неговото семейство, тъй че не се удивлявам и по никакъв мотив това не ме наскърбява. Да не ме познава Бойко Борисов може би не е по никакъв начин неприятно. Казала съм задоволително по " Барселонагейт " в качеството си на очевидец.

Познавам Борислава Йовчева, само че това ще е всичко, което ще кажа за нея, тъй като не желая да попреча на следствието. Не мога да кажа поради следствието дали тя ми е показвала тест за бащинство на детето й, както и по какъв начин се е сдобила с къщата в Барселона.

Най-накрая прокуратурата се е събудила от дългия си зимен сън. Нямам поради единствено този основен прокурор, а много основни прокурори обратно. Прокуратурата се е събудила по политически аргументи. Също по политически аргументи беше и заспала. Но по каквито и аргументи да се е събудила, аз в действителност желая да видя какво ще направи тази прокуратура. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай.

Аз и целият български народ желаеме да разберем какво тъкмо се е случило. Надявам се целият български народ да получи възприятие за правдивост.

Според мен следствието не цели да откри дали Борисов е татко на това дете. За мен това е ясно и спирам до тук. По-скоро какви пари са се вземали от държавни средства, с цел да се грижи за това дете ", безапелационна е Бакалова.

" Държавата се управляваше като персонална компания. Това, на което бях очевидец беше 2-3 години опити за изнудване. Към мен имаше и има напън от свързани с политици. Изнудването стартира преди митингите, 2-3 години преди този момент. Веселин Денков в никакъв случай не е финансирал митингите. Не се опасявам, тъй като нямам никаква взаимозависимост. В момента търсят видеа, да видят какво могат да изкарат за мен. Търсят мъже, клипчета, няма по какъв начин да ги намерят, моите мъже са обществено известни, от двама от тях имам деца ", продължи някогашната миска.

" Да, господин Борисов, обикновено беше 2 година да си дадете имунитета - вие си имахте прокуратура. Сега, когато нямате прокуратура, не си давате имунитета. След показанията ми в прокуратурата, в ресторанта на мъжа ми служители на реда направиха инспекция по сигнал от 2010 година за владеене на противозаконни птици. Моят мъж се занимава с развъждане на птици от години и всичко е законно. Нямаме никави терзания, само че това е отново " чук, чук, внимавайте какво вършиме, имате бизнес ". Аз не желая да мълча. Аз бих оставила Иван Гешев. Очевидно се е събудил. Очевидно желае да свърши нещо, по разпитите ми в прокуратурата видях, че се работи съществено. Бих го оставила, тъй като е близко да се сетиш, че този човек ще знае къде да пипне. Бих му дала време да си свърши работата и да забележим дали е толкоз неприятен, колкото всички го изкарват. Ако Борисов е почтен, за какво не си даде имунитета? Аз ходя на разпит без юрист ", приключи Ивайла Бакалова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР