Да поведеш битка за живота на човек – каква по-велика

...
Да поведеш битка за живота на човек – каква по-велика
Коментари Харесай

Доброто обедини хиляди, за да се спаси един човешки живoт

Да поведеш борба за живота на човек – каква по-велика задача. Мисия, която сплоти най-хубавите музиканти и групи от Разлог, Гоце Делчев, Кюстендил, Струмица – Република Северна Македония. Мисия, която сплоти освен ромската общественост в Разлог, само че и всички с огромни сърца, заяви Община Разлог. В базата на " ДВАЛ " – Разлог среща си дадоха паметни музиканти и групи, пристигнали от всички краища на страната – да оказват помощ: Galactic Group, Кристиян Шаламанов, Цветелина Грахич Miki Group, Местни зурнаджийски групи, Манди, към тях се причисли и духовата музика на Струмица, Република Северна Македония.

Мисия – да се избави живота на един добър човек. Да се избави Георги от Разлог, който е с нефункциониращи бъбреци и повреден черен дроб, и се нуждае незабавно от животоспасяваща трансплантация на стойност 30 000 евро, непостижима за неговото семейство. А Георги беше седнал встрани, ухилен и обезпокоен. 

До него е брачната половинка му, която ще подари своя бъбрек, с цел да може той да получи своя животоспасяващ от различен донор, а сълзите й текат...и от признателност, и от тъга. Концертът притегли стотици поданици от община Разлог, сред които и зам.-кметовете Гергана Костова и Славчо Фарфаров, общинските съветници Емилия Чолева, Катерина Николова, Петър Попов и Марио Терзиев, Стефан Манов – уредник на акцията за дребната Сълза Емилова от Дупница, който подари 5000 лв. за идеята, и доста други.

Всички музиканти, в това число и Цветелина Грахич, пяха благотворително, като Галактик груп се причислиха към идеята и с немалка сума. Концертът се трансформира в надсвирване и надпяване – с идея. На сцената се изявиха надарени музиканти, групи, артисти. 

Всички приветстваха и пяха с обичаната на Кристиян Шаламанов и към този момент негова брачна половинка Цветелина Грахич. Концертът " Живот за Георги " се трансформира в празник на добротата. На дребната добрина, която може да прави чудеса. Чудото – да се избави човешки живот 

Кампанията продължава: Сметка за дарения: BG08FINV91501017769184 Първа капиталова банка Титуляри: Александра Страхилова Катя Иванова Основание: Дарение за Георги Костадинов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР