Да посрещнеш July Morning на брега на морето, в Бургас

...
Да посрещнеш July Morning на брега на морето, в Бургас
Коментари Харесай

July Morning в Бургас: Забавление, танци до зори и класически ретро автомобили

Да посрещнеш July Morning на брега на морето, в Бургас - скъпо! И тази година на хоризонта се задава тематичен уикенд, отдаден на музика, танци до зори и типичен коли, оповестиха от Общината.

Незабравимо лятно преживяване на остров Света Анастасия за July Morning чака всички меломани. Хедлайнер там ще бъде Hot Since 82 с 12-часов продължен сет, под звуците на който меломаните ще посрещнат морския изгрев.

През останалата част публиката ще бъде в компанията на британеца Ben Sterling и Liubo Ursiny. Събитието стартира от 18.00 часа и ще продължи до първите слънчеви лъчи
Неизменната традиция първото утро на юли да се чества на бургаския плаж ще продължи и тази година.
 Община Бургас
Под звуците на красивата ария на Uriah Heep - " July mоrning " - първите слънчеви лъчи още веднъж ще се трансфорат в знак на новото начало и вярата. По самодейност на Община Бургас и с скъпата съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от група " Силует ", и тази година почитателите ще изживеят мощни страсти на брега на морето.

Поканени са както одобрени, по този начин и изгряващи нови групи. Общото сред тях е това, че постоянно държат на високо равнище купонджийското въодушевление. Една от гостуващите групи е WICKEDA - любимци на няколко генерации, постоянно свежи и занимателни.

Стилът им, който мъчно може да се побере в строги граници даже и от самите музиканти, съставлява комбинация от рок, ска, реге, фънк и други Ще чуем още: COOL DEN, LEK CITY CASE, LEMON BOX, VAICHO`S PROJECT, MR. VAGABOND, Шантаж. В купона се включват и учебни банди: ВНАПРЕДВИД, DO NOT DISTURB, SCARLET CLOUDS, HELLBOUND.

Коя група в какъв брой часа ще излезе на сцената вижте

И тази година обичайният ретро церемониал в града ще впечатли дребни и огромни с атрактивни именити возила, които не могат да се видят всеки ден. В атрактивното събитие ще бъдат показани над 150 автомобила и мотоциклета от всички краища на България.

Няма да липсват и посетители от Сърбия, Словения, Хърватска, Гърция и Румъния . Парадът за типичен коли и мотоциклети се осъществя за 16-та поредна година от Бургаски авто-мото клуб „ Ретро “, със съдействието на Община Бургас.

Тази година събитието ще се организира на 1 юли, събота, на алеите пред експоцентър „ Флора “. Любителите на класическите возила ще имат опция да прегледат и да се снимат с неповторимите коли и мотоциклети.

Те ще бъдат изложени за разглеждане от 10:00 до 14:30 часа. В креативна работилница най-малките гости на събитието ще могат да оцветят или нарисуват мечтания от тях ретро автомобил. Ще имат и опцията да сглобят от хартия макет на ретро автомобил.

В 14:00 часа пред експоцентър „ Флора “ ще стартира церемонията по награждаването на участниците. Традиционно ще се връчват награди на участниците с най-атрактивни и достоверни транспортни средства.

Част от тях са особено направени авторски съоръжения от автомобилни елементи, които са самобитно произведение на изкуството.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР