Да попитам защо е този ВАР, като не върши нищо,

...
Да попитам защо е този ВАР, като не върши нищо,
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Защо ни е ВАР, Никола Попов гледа и невижда

Да попитам за какво е този ВАР, като не прави нищо, както постоянно тъкмо в задачата на казуса попита капитанът на Локомотив Димитър Илиев след хикса (2:2) с Левски на " Лаута ".

" Има шест камери, и на шестте се вижда, че има дузпа и не се свири нищо. Има шест обстановки, в които би трябвало да се гледа за дузпа - нищо. А в 93-ата минута вика основния да гледа дали има жълт картон или не.

Аз не мога да си обясня по какъв начин може да свириш по този начин един мач и след два дни да си отново на различен мач и да не дадеш 1000-процентова дузпа. Всеки един арбитър ще даде това. Ако ми обясните за какво е този ВАР, откакто на всички камери се вижда по какъв начин има дузпа.

При 2:2 с две ръце ме смъкват, преди два дни на Петър Занев такава дузпа се свири. Искам да запитвам за какво е този ВАР и каква роля играе в нашето състезание. На полувремето го гледахме, в този момент отново, желая съдията да излезе и да изясни.

Значи нас могат да ни санкционират, да ни желаят пояснения за нещата, които сме създали, а на реферите - нищо. Ще минат два-три дни и всичко ще се не помни.

Очаквам господин Никола Попов да даде рационално пояснение за какво не свири очевадната дузпа. Сработа е да имаш 12 000 фрагмента в секунда и да се правиш, че не виждаш очевадното ", приключи тирадата си Димитър Илиев.

P.s. Не, че нещо, само че в този момент очаквайте наказване за Димитър Илиев, който сподели, че и ВАР не може да ни оправи. В БФС да схванат, че царят от дълго време е гол.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР