Да покажат своята уязвимост? Не, това определено не е за

...
Да покажат своята уязвимост? Не, това определено не е за
Коментари Харесай

Зодиите, които се влюбват трудно

Да покажат своята накърнимост? Не, това несъмнено не е за тях!
Дева
Не се страхувате да се отворите и разкриете пред другите - просто желаете да демонстрирате най-хубавата версия на себе си. В същото време не разбирате напълно какво значи да си открит. Всичките ви контакти с другите хора са доста съзнателни. Лесно се появявате и изчезвате в живота на хората, само че в действителност ли се отваряте, когато поддържате връзка с тях? Толкова сте обезпокоени, че другите ще видят вашите дефекти и ще ги осъдят, че по-скоро бихте " държали къщата си затворена ". Дори няма да мислите да отворите сърцето си, до момента в който хората към вас не потвърдят, че са почтени за това.
Скорпион
Вие почтено бихте желали да позволите да бъдете уязвими и отворени, само че самата мисъл за това ви изнервя. Добре знаете какво е пристрастеността и имате ослепителен характер, само че сте много скептични към другите.

Може би вашето доверие към този момент е било разрушено в предишното или може би сте следили по какъв начин обичани хора ви предават... Следователно вие разбирате на какво могат да бъдат способни хората, в случай че им покажете уязвимостта си. Просто не можете да си визиите, че ще се доверите на някого, до момента в който той не потвърди, че в никакъв случай няма да ви съобщи - само че към момента никой не е съумял да премине подобен тест.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР