Да поискаш милост за убиеца на собствените си деца. Мъжът,

...
Да поискаш милост за убиеца на собствените си деца. Мъжът,
Коментари Харесай

Мъж изби и петте си деца, но накрая жена му втрещи всички с молбата си

Да поискаш благосклонност за килъра на личните си деца. Мъжът, който в миналото си обичала с цялото си сърце, с който сте основали семейство, основали сте 5 прелестни деца, през днешния ден е изправен на правосъдната пейка за тяхното грубо ликвидиране. И ти да поискаш благосклонност. Безумие и полуда или голяма, неразбираема мощ на духа?

Това е една същинска история от Лексингтън, щата Кентъки. На 28 август 2014 година 37-годишният Тим Джоунс тотално откачил, откакто видял 6-годишния си наследник да си играе с контакта. Убил го. След това решил да удуши останалите си четири деца - Илейн на 1 година, Габриел - на 2, Илайас - на 7 и Мера - на 8.

Бащата увил телата в найлон, поставил ги в багажника на спортния си автомобил и отпрашил за 9 дни по американските пътища. Зарязал останките в междуселските площи в щата Алабама.

Бил задържан след инспекция на “Пътна полиция” в Мисисипи. Служител на реда надушил миризмата на гибел в автомобила. Джоунс бледирал безотговорност.

Историята става още по-заплетена. Майката - Амбър Кайзер напуснала Джоунс след 9 години взаимен живот. Бащата получил настойничество над децата, тъй като имал добра работа и кола. Амбър се виждала с децата си всяка събота в известен американски ресторант.

Разделили се, тъй като съгласно Амбър Джоунс станал ревнив християнин и наложил в дома си цялостен патриархат - дамите трябвало да бъдат единствено виждани, не чувани.

Според отбраната мъжът полудял, тъй като жена му го напуснала поради комшия. Освен това юристите пледират, че американецът е страдал от шизофрения. Всичко това довело до злополучния ден, в който Джоунс направил ужасяващото закононарушение.

“Знам какво са претърпяли децата ми. Чух. Като майка, бих му раздрала лицето със личните си ръце. Това е орлицата в мен. Не е посочил каквато и да било благосклонност на децата ми. Но те го обичаха и аз приказвам от тяхно име. На моменти желая правосъдната система да го осъди на гибел, да го изпържи на електрическия стол”, споделя майката пред съда, представена от BBC.

Жената желае от американските магистрати да го пощадят. Самата Амбър цялостен живот е била срещу смъртното наказване.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР