Да подкрепяме нашия отбор, но да уважаваме съперника. Това коментира

...
Да подкрепяме нашия отбор, но да уважаваме съперника. Това коментира
Коментари Харесай

ПЪРВА РЕАКЦИЯ: Ковачевски: Да подкрепяме нашия отбор, но да уважаваме съперника

Да поддържаме нашия тим, само че да почитаме противника. Това разяснява министър председателят на РСМ Димитър Ковачевски във връзка виковете на снощния футболен мач сред националните тимове на България и Северна Македония, които провокираха остри реакции у нас. Той осъди вандалската демонстрация и отхвърли институциите да не реагират по същия метод на българските провокации.

Не е правилно, че не сме реагирали, постоянно сме реагирали, когато има дейности, когато се уронва репутацията на каквото и да е съображение. Министерството на външните работи реагира, само че реагирахме и на един различен мач, в който играха националните тимове, само че аз въпреки всичко считам, че най-хубавият метод да се радваш е да радваш своя тим и да уважаваш съперниците. Това важи за нас, несъмнено, само че важи и за нашите съперници, сподели Ковачевски.

Припомняме, че през вчерашния ден преди футболния дуел сред България и Северна Македония агитката от южната ни съседка освирка българския химн, с което провокира остра реакция у нас. Мачът в последна сметка завърши 1:0 в интерес на България.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР