Да пътуваш по работа или на почивка в чужбина е

...
Да пътуваш по работа или на почивка в чужбина е
Коментари Харесай

Топ 10 на страните в света, в които чужденците се установяват най-лесно и бързо

Да пътуваш по работа или на отмора в чужбина е едно, само че да започнеш нов живот в непозната страна е напълно друго. Обикновено, преди да се реалокират зад граница, мигрантите имат концепция къде и по какъв начин ще се открият, с какво ще се занимават и къде ще живеят. Но въпросът е има страни, в които преходът се случва по-лесно, общността те приема по бързо и като цяло главоболието и напрежението от началото на новия живот са по-малко. Оказва се, че има или най-малко по този начин твърди изследване на International Internationals от 2022 година измежду чужденци - 12 000 души, които живеят по целия свят.

И по този начин топ дестинациите са Бахрейн, Обединените арабски емирства и Сингапур. Това са първите три места, където е относително елементарно да се открият чужденците, съгласно самите тях.

Според чужденците, които са се преместили да живеят в Бахрейн достъпът до виза е много по-лесен, както и намирането на жилище. Достъпът до държавни услуги онлайн услуги също е измежду факторите страната да е преди всичко в класацията. Не е нужно и да знаете локалния език, с цел да се оправяте.

Групата на емигрантската общественост Internations, която е с 4,5 милиона членове в 420 града по света, класира страните въз основа на показателят Expat Essentials Index, който регистрира оценките на новодошлите поданици за неща като достъп до административни услуги онлайн, досегаемост и по-специално лесното намиране на жилище за чужденци, лесното разкриване на локална банкова сметка или приемане на виза и опцията да се придвижвате, без да е належащо да учите език, или лекотата на учене локалния език. Бахрейн е класиран преди всичко от 52 страни съгласно Internations.
 Популярните туристически дестинации, които споделят “не ” на туристите
Популярните туристически дестинации, които споделят “не ” на туристите

Свръхтуризмът тормози локалните хора в тези градове

Това е описът с топ 10 места в света, за които чужденците споделят, че с еустановяват елементарно и безпроблемно:

1.Бахрейн

2.Обединени арабски емирства

3.Сингапур

4.Естония

5.Оман

6.Индонезия

7.Саудитска Арабия

8.Катар

9.Кения

10.Канада
 Снимка 309876
Източник:

ОАЕ

Изводът на Internations сочи, че трите най-хубави дестинации за определяне на чужденци - Бахрейн, ОАЕ и Сингапур имат нещо общо и то е, че оферират лесна връзка без огромни езикови бариери и непознатите жители имат минимални бюрократични проблеми.
 Снимка 320789
Източник:

Сингапур

Друго преимущество е, че там е необятно публикувано говоренето на британски език, което може да улесни чужденците да се оправят с бюрократичните и административни задания при преместването.

Много чужденци, които се местят в Бахрейн, ОАЕ и Сингапур, идват от Индия, споделят се местят, поради работа. Те най-вероятно ще работят във сферата на финансите или тази на банковия бранш, споделят от Internations.
 22 страни за 56 дни - най-дългото пътешестване с рейс в Европа ще мине и през България
22 страни за 56 дни - най-дългото пътешестване с рейс в Европа ще мине и през България

Какво още е включено в цената?

Канада добавя класацията на 10 -те. Новите поданици там споделят, че се оправят безпроблемно с локалните управляващи, не изпитват усложнение да отворят нова банкова сметка и да получат достъп до разнообразни онлайн услуги. Чужденците обаче регистрират като минус, че е релативно мъчно да се откри налично жилище.
 Снимка 569879
Източник:

Канада

Междувременно най- " приветливите " три страни, в които емигрантите не могат да се открият елементарно са Германия, Япония и Китай заради сложни езикови бариери.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР