Да, паркоместата в столицата недостигат. Но достатъчно силно оправдание ли

...
Да, паркоместата в столицата недостигат. Но достатъчно силно оправдание ли
Коментари Харесай

Искаме здрави тротоари, а правим това СНИМКА

Да, паркоместата в столицата недостигат. Но задоволително мощно опрощение ли е това колите да " плъзнат " из зелените площи и по тротоарите.

Този въпрос поражда след следващото паркиране, което гази разпоредбите и затруднява пешеходците в София.

Водач с дребен хеджбек паркира навръх продължението на тротоар, а с цел да не пречи - качил половината кола на мястото, отредено за пешеходци. Случката е от " Гео Милев ", само че по традиция се озовава и в обществената мрежа Фейсбук.
" Но другояче желаеме здрави тротоари ", отбелязва създателят на фрагмента.
Мъжът повдига една тематика, която постоянно се подценява. Това, че постоянно пешеподните пространства са планувани за прекосяването на хора, а не за паркирането на машини, което теоритично може да ги повреди.  " Не утвърждавам метода на прекъсване, но в случай че са редени плочките по тротоара като хората тоя голф не би трябвало да е проблем, че е върху тях ", счита жител.
  " От Общината (или, който дава отговор за това) в случай че командироват 10 индивида да обикалят и да пишат фишове, ще си избият заплатите за 2-3 дни и всичко друго ще е доход по-късно ", отбелязва Божидар Р.  " Той е за малко ", намира опрощение жител - къде на смешка, къде съществено.  " Лошо е, че пречат на пешеходците! ", счита Бойко Б.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР